Dediklerinizi doğru kabul ederek, (Rotchild ve Rockefeller varsayımları gerçek ise) bu kişilerin 60 kademe karla yetineceklerini düşünmek bana mantıklı gelmiyor.
Sayın Capital1461,

Yazdığım her şeyin arkasında bir gerçeklik vardır, ki grubun arkasındaki güçlü network ağını belki de bir çok dostum yaptığımız paylaşımlardan sonra gördü. Vanguard'ı Van Kedisi sanan dostlarımız vardı.

Asıl konuya gelecek olursak, hisseye olan yabancı ilgisinin devamı için çeşitli koşullar gereklidir. Sonuçta bu türden fonlar portföylerinde belirli sektörler için belirli miktarlar ayarlarlar ve bunların tamamı kendi iç dinamiklerinde yarattıkları bazı prosedürlere tabidir. Devasa boyuttaki global büyüklüklerinin yanında AKSEN'in varlığının bir kıymeti yok hiç birisi için. Kaldı ki bu hususu "sök Gana'daki ekipmanları götür Kamerun'a kur" ironisiyle çok önceden yapmıştım. Muhtemelen dikkatinizden kaçmış.

Gelinen noktada, PD 2.40 & DD 3.20 arasındaki iskonto ile aynı şartlarda değiliz. Bu grupların pozisyonlarını artırmaları için gerek yeter koşullardan bahsediyorum ben. O koşullar belki de var şu anda bunu ben bilemem. Peki nereden anlayacağız bunu derseniz onu da yazdım:

Piyasanın genel bir yükseliş hareketine eşlik etme potansiyeli halâ var hissede ve bu ortaya çıkacak hacim & fiyat & haber kombinasyonuyla gerçekleşecek.
Saygıyla.