Originally Posted by
sho
söylenecek çok söz var ama bu yaşanan ülkeyi terk etmek için yeterli sebeplerden biri diyorum. böyle bir süreci adamların uygulamasına izin veren kurum ve yönetmeliklerin bir sonucudur tüm bunlar. biz bir Avrupa ülkesinde veya ABD de yaşamadığımızı sandık bir süreliğine yaşadığımız ülkenin bir üçüncü dünya ülkesi bir sömürü ülkesi olduğunu unuttuk. Dava açacak arkadaşlar açsın ama önceki sayfada bir arkadaş bahsetmiş benim de aklıma gelmedi değildi hani bunlar fabrika ve arazilere sahip olmayıp kira filan ödüyor olabilirler. Bunu şirkete sorup iyice öğrenip davayı öyle açın derim sonra izocamın mahkeme masrafı ve avukat parasını da ödemek zorunda kalmayın. çünkü bu kadar arazi ve binaya sahip olsalar hiç bir değerleme 250 milyon çıkaramazdı bu şirketin değerini. ne derseniz deyin ne yazarsanız yazın benden bu kadar. adam yönetmeliğe güveniyor 30 ocak a kadar paylarını göndermeyene 10 tl verecem diyor. benim para kaybım %5 ama zaman kaybım ve kaçırdığım fırsatlar , yaşadığımız stres paha biçilmez. Maliyeti yüksek ve çok uzun süredir bekleyen arkadaşlara Allah sabır versin.
Yer İmleri