Sayfa 47/603 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon
Arama sonucu : 4818 madde; 369 - 376 arası.

Konu: AKSEN - Aksa Enerji Üretim A.Ş.

Bugün yine aktif alışlar fazla.
    Umarım haftayı 4 üzeri kapatırız.

2. Teşekkürler [emoji106]
     Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Sayın Capital1461,

Yazdığım her şeyin arkasında bir gerçeklik vardır, ki grubun arkasındaki güçlü network ağını belki de bir çok dostum yaptığımız paylaşımlardan sonra gördü. Vanguard'ı Van Kedisi sanan dostlarımız vardı.

Asıl konuya gelecek olursak, hisseye olan yabancı ilgisinin devamı için çeşitli koşullar gereklidir. Sonuçta bu türden fonlar portföylerinde belirli sektörler için belirli miktarlar ayarlarlar ve bunların tamamı kendi iç dinamiklerinde yarattıkları bazı prosedürlere tabidir. Devasa boyuttaki global büyüklüklerinin yanında AKSEN'in varlığının bir kıymeti yok hiç birisi için. Kaldı ki bu hususu "sök Gana'daki ekipmanları götür Kamerun'a kur" ironisiyle çok önceden yapmıştım. Muhtemelen dikkatinizden kaçmış.

Gelinen noktada, PD 2.40 & DD 3.20 arasındaki iskonto ile aynı şartlarda değiliz. Bu grupların pozisyonlarını artırmaları için gerek yeter koşullardan bahsediyorum ben. O koşullar belki de var şu anda bunu ben bilemem. Peki nereden anlayacağız bunu derseniz onu da yazdım:

Saygıyla.
    Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Başkan geliyor kaldırın dediler Başkanın herkese selamı var;)

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. https://www.cnnturk.com/saglik/mayda...namayacaksiniz

Çokomelli.... hayat paylaşınca guzeldir

5.  Alıntı Originally Posted by Cemilsavar Yazıyı Oku
    https://www.cnnturk.com/saglik/mayda...namayacaksiniz

Çokomelli.... hayat paylaşınca guzeldir
    Sayın Cemilsavar,

Yazmayayım diyordum ama artık tutamadım kendimi. Yükseliş başlamadan devamlı kötülüyordunuz hisseyi ve sahiplerini. Hatta bilanço rakamları sonrası konuşalım diye yazdım size artık o kadar çok kötümser yazınızdan sonra. O dönem tüm forumda takip ediyordu zaten olayları. Bilanço sonrası bir-iki olay canımı sıktı ve yazmamaya karar verdim.

Sonra bir anda yükselişi sahiplendiniz. Bilanço dışında neler değişti bu görüşünüzde bizi aydınlatır mısınız?

Eskiden forumda bilgi sahibi olacağımız konular paylaşırdınız takdir ederdim. Şimdi iletileriniz malesef forumun amacını yansıtmıyor.

Noldu birden? Biri hesabınızı mı çaldı? Aslında başka biri mi yazıyor şu an CemilSavar nicki ile?

6. Piyasanın genel bir yükseliş hareketine eşlik etme potansiyeli halâ var hissede ve bu ortaya çıkacak hacim & fiyat & haber kombinasyonuyla gerçekleşecek.
    Aksa Enerji Faaliyet Kârındaki Yükseliş Dikkat Çekici (Alan Yatırım)

Kaynak: Matriks

Ne yazıyorsak o oluyor gördüğünüz gibi. Gelsin haberler.

Bana bu piyasanın piri derler dostlarım. Gelecekten gelmiş adamım ben. Kimseyle de asla laf dalaşına girme niyetim yok. Bilgisi olan bilgeliğini, olmayan cehaletini göstersin benim açımdan sıkıntı yok. Sonuçta burası babamın forumu değil.

7. Bu forumda silici diye biri vardı kaçınız tanır kendisini?

8.  Alıntı Originally Posted by Cemilsavar Yazıyı Oku
    Ben yukarıdaki ifadeden yola çıkarak yılın son çeyreğinde bol action beklerim...
    Yorumsuz...

Sayfa 47/603 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •