Sayfa 182/808 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282682 ... SonSon
Arama sonucu : 6460 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: Günlük viop ticarethanesi

Hello FELLAS

Bir kac gün dinlenmeden sonra tekrar döndüm

Baktım TRUMP bize methiyeler düzüyor asık olmus

O halde shortlamak lazım dedim ve 133.900 den shortları giydik,

Yanına da biraz THYAO ve PGSUS ekledim

133.400 altına sarkarsa güzel olur.

Endeks ise 108.900 e kadar gitme potansiyeli var

108.200 altında yine shortlara yarar.

2.  Alıntı Originally Posted by grand-prix Yazıyı Oku
    Zülfü bey kolay gelsin hayırlı kazanclar herkese spot krdmd pastası alabilirmiyiz müsait zamanınızda yabancı cıkısı mı var merak ediyorum

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    [IMG][/IMG]
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

3.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    THY 14.01 tekrar pozisyon açtım...

Stop olana kadar bu pozu kapatmayı düşünmüyorum...

Portföy/Poz oranı %90 lara çıktı, fule yakın kaldıraç diyebiliriz...

Stop THY için henüz belirlemedim işler yolunda gitmezse manuel takılırım herhalde...

THY' leri 14.01' den, Endeks' leri 133.600' den flate geçtim...

THY yine hayal kırıklığına uğrattı beni malesef...

Trend çizgisi yalama yaptı artık bu kadar trende abanıp çıkması iyi değil...

Trend her seferinde zayıflıyor malesef...

Endeks zayıflarsa tekrar long açmayı düşünüyorum...

Şimdilik izlemede kalmak en doğrusu...

4. [IMG][/IMG]

Sabah akşam grafik bakıyorum.. Buraya grafik atıyorum... Bu grafik üzerindeki kırılıma göre poz almıyorsam bunu oynamam...

Grafik ne diyorsa o kar yada zarar...
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

Yurtdısı borsaları 2 gündür cok kötü ABD CIN haberlerinden dolayı ama ne hikmetse bize zerre etkisi olmuyor.

Ve bu bir süredir devam ediyor. Bizim benim bilmediğim Türkiye özelinde bi hikayemiz mi var acaba

aha işte yine ağaç oldum vakbn 5.33 yolundan ne zaman geçecek diye otobüs bekler gibi bekliyorum. garanda yükseliş beklentiniz var niye vakbn desiniz diye düşünen olabilir... varantları uymuyor banada ondan...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

7.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Yurtdısı borsaları 2 gündür cok kötü ABD CIN haberlerinden dolayı ama ne hikmetse bize zerre etkisi olmuyor.

Ve bu bir süredir devam ediyor. Bizim benim bilmediğim Türkiye özelinde bi hikayemiz mi var acaba
    FAİZ indirimi..

8. PEGASUS günün en yüksek seviyesinde.. THY de gelirseler... LONGlar için iyi olur..

Sayfa 182/808 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282682 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •