Originally Posted by Webster Ustadim Sizin adaletinizden suphem yok Bu aydina bir ceza ve kural uygulayin o kabul etsin ben de bir daha ona kardesim diyecegim Evet myfinans ustad Ben ve aydin kalemi kirmanizi bekliyoruz
Originally Posted by Webster Evet myfinans ustad Ben ve aydin kalemi kirmanizi bekliyoruz Yok yok siz birbirinizi seversiniz. Arada ufak atışmalar olsada kırgınlık olmaz.
Originally Posted by myfinans Yok yok siz birbirinizi seversiniz. Arada ufak atışmalar olsada kırgınlık olmaz. Kafamda deli sorular var Jmk kimin ikinci nicki Birde aydinin cikmasin 😆😆😆
Originally Posted by Webster Kafamda deli sorular var Jmk kimin ikinci nicki Birde aydinin cikmasin jmk admustafanın siz aydının ben ninjalara çay demleyenin yedeğiyiz.
Tüpraş tesislerine terör saldırısı oldu drone ile ben halk tv nin yalancısıyım hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Son düzenleme : Pscyokinesis; 04-12-2019 saat: 23:53.
Originally Posted by Webster Kafamda deli sorular var Jmk kimin ikinci nicki Birde aydinin cikmasin
Originally Posted by Pscyokinesis Tüpraş tesislerine terör saldırısı oldu drone ile hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi Hissen var galiba 😆😆😆
Originally Posted by aydinc Ne guldun koftehor Bakti bu nickle benle bulusamadi Jmk ile bulusacak benimle Yermiyim aslanim
Forum Rules
Yer İmleri