Sayfa 42/948 İlkİlk ... 3240414243445292142542 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 329 - 336 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1. Al sat için iyi marj yaptı ama tutturamadık 1,90 altını boş görünce aşağı kesin salar dedim ama salmadı tutturana helal olsun

2.  Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    Al sat için iyi marj yaptı ama tutturamadık 1,90 altını boş görünce aşağı kesin salar dedim ama salmadı tutturana helal olsun
    Sizin yuzunuzden satan varsa vebali ne olucak

LG-D690 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by amcagüzel Yazıyı Oku

Sana tek kelime şunu diyebilirim
    Hastır.....

4.  Alıntı Originally Posted by amcagüzel Yazıyı Oku

Hisseyi övenler yüzünden 2,10 dan alanlar olursa vebali varmı çocuk gibi yorumları bırakın el elin şeyiyle şey yapmaz hisse almaz sataşmaya devam edersen burdayım zaten zarardayım devam edebiliriz

5. Burva nın topiginede 2,30 üzerindeyken bir yorum yaptım yok insanları etkileme yok şunu yapma yok bunu yapma,lan keşke etkilenselerde satsalardı ama kimse kimseden etkilenmez etkilendim diyen yalan söyler o sadece işin bahanesidir sataşmak için yer arayanların bahanesi,madem birilerinden etkileneceksende siteye gitmeyeceksin
    Ozbal ister 1,5 lira olur ister 2,5 bunu ben dahil kimse bilemez ben 700 tl zarar ettim çıktım hisseyi övüp duranlara bişey dedimmi?diyemem çünkü ben adamım kendi hesabım kendi kontrolümde
    Adam olmayanlar birbirini suçlar çünkü bunu çocuklar yapar artık büyüyün öğrenin kimseyi germeyin

6.  Alıntı Originally Posted by ekonomistomer Yazıyı Oku
    2 direnci böyle kırılır dercesine satışları süpürdüler 2.50 ye kadar teknik göstergeler yola devam...
    Teknik gösterge ne diyor

7. Hisse 1.60-1.80arası iniş-çıkışlarını ,şimdi de 1,90-2,1 arası yapmaya başladı.

Alıp -Satanlar mı doğru yapıyor,benim gibi bekleyenler mi yakında belli olur .

Sabırla bekleyenlerdenim.
    Asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Ancak bir aptal suyun derinliğini iki ayağıyla ölçer..Afrika özdeyişi

Sayfa 42/948 İlkİlk ... 3240414243445292142542 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •