Jantsa yarın için gelişmelere göre geri kalan paramla full jantsa da olmayı düşünüyorum saygılar kimseyi etkilemek için yazmadım bu yazıları ne yaptıysam onları yazdım
Jantsa yarın için gelişmelere göre geri kalan paramla full jantsa da olmayı düşünüyorum saygılar kimseyi etkilemek için yazmadım bu yazıları ne yaptıysam onları yazdım
Memoli7280 samimi bir arkadaşımıza benziyon...Jantsayı istediğin gibi alıp satabilirsin ancak burdan paylaşıma gerek yok...inşallah 60 ta olacak 80 de olacak bize kısmet olurmu bilmeyiz ama kafana yatan fiyat gôrünce sat güzelce harca ...jantsa forumu yatırımcıdır oyuncu değildir...burada çok kaliteli insanlar var...Sağlıcakla kalın...
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirket hisselerini geri alım programı yapmıştı ne kadar geri alım yaptığını bilen arkadaşım var mo
bugün kademeler boş gibi sanki....
Lamba devamlı yanıp sönüyor 56 56.200 arasında
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
forum da herkesin aldığı veya alacağı hisse adedini teşhir edeceği duyuracağı yer değildir olsa olsa görmemişlik olur olan var olmayan var herkesin kendi aldığı hisse kıymetli ve çoktur başkasının az veya çok hisse olmasının bilmesinin kimseye faydası yoktur .
yatırım tavsiyesi değildir
Yer İmleri