Herşeyden önemli olan Türkiye'de ne yapacağı veya ne yapmak istediği.Yurt dıșı faaliyetleri direkt bizi etkilemez.Bist'e geri dönmez veya dönemez ise hiçbir anlamı ve değeri yok.
Herşeyden önemli olan Türkiye'de ne yapacağı veya ne yapmak istediği.Yurt dıșı faaliyetleri direkt bizi etkilemez.Bist'e geri dönmez veya dönemez ise hiçbir anlamı ve değeri yok.
TARİH: 31/12/2007
HABER:
Hisse senetleri Borsamızda işlem gören aşağıda belirtilen şirketlerin ortaklarınca Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği’nin 5/h-1 ve 14’üncü maddeleri kapsamında Borsamıza gönderilen açıklamaların bir örneği Ek’te ve Borsamız Türkçe İnternet Sitesi’nde (www.imkb.gov.tr) “Günlük Bülten†bölümünde “Şirket Haberleri Ekleri†başlığı altında yayınlanmaktadır.
Şirket Kodu
Şirket Ünvanı
İşlem Yapan Ortak
PRTAS
ÇBS Printaş Baskı Mürekkepleri ve Gereçleri Sanayi A.Ş.
ÇBS Holding A.Ş.
TARİH:03/01/2008
HABER:
PRTAS
ÇBS Printaş Oto Boya ve Gereçleri Sanayii A.Ş. ( Eski Ünvanı: ÇBS Printaş Baskı Mürekkepleri ve Gereçleri Sanayi A.Ş.)’nin 03.01.2008 tarihinde gelen yazısında; 26 Kasım 2007 tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında değiştirilen Şirketin ünvanının İstanbul Ticaret Sicil Memurluğu’nca 29.11.2007 tarihinde tescil edildiği bildirilmiştir.
( ( ( ( ( (( ( ( ( ( (( ( ( ( ( (
Yabancı ortak gelse şirketin adı QNB Finansbank gibi değişirdi.Tolantılarda yabancı ortağın temsilcisini görür duyardık.Yabancı ortak olmadan da olur bence.Sonuçta şirket sanayi şirketi.
Frankfurt Menkul Kıymetler Borsası ve FSPS'de ISIN TRAPRTAS91E0 altında işlem görmektedir Akant ne düşünüyorsun böyle birşey olabilirmi.
bence önce ülkesinde işlem görmesi gerek Türk şirketi ise diye düşünüyorum .araştırmak gerek.
yine geçmiş hayallere bağladık.
Yer İmleri