Senin yaþýn, benim gibi bu alemin piri, alimi sayýlan birinin durup dururken bu baþlýða neden yazdýðýný anlamaya yetmez. Yaþýn yetse de baþýn yetmez.
Senin yaþýn, benim gibi bu alemin piri, alimi sayýlan birinin durup dururken bu baþlýða neden yazdýðýný anlamaya yetmez. Yaþýn yetse de baþýn yetmez.
Sayin Maydonozcu Kamil yatirimci iseniz eyvallah....Yasim belli kim oldugumda belli.... Yok degilseniz farketmez burada yazan 3-5 kisi var ... onlarla paslasin sizi mutlu ederler.
Saygilar.
LG-D802 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayýn Cefaks zahmet olmazsa þuraya 02.12.2019 ile 12.12.2019 arasý satýþ yapan kurumlarýn takas deðiþimlerini koysanýz buradaki küçük yatýrýmcý dostu arkadaþlarýmýz kendilerini daha iyi ifade etseler.Ben bir kurumla ilgili yardýmcý oluvereyim ha diðerleri de kim az çok bilmiyorum sanmasýnlar;
Gedik yatýrým nette 270 bin lot hisse satmýþ bu tarih aralýðýnda bastýðý iþlem hacmi yani yaptýðý al-satlarda cabasý.Cuma günü bunun 66 bin lotunu geri koydu.Bak iþte bu iþlemi yapanlar tam bir küçük yatýrýmcý dostu.Emin olsunlar bu iþlemler yapýlýrken madur edilen küçük yatýrýmcýlar bol bol hayýr duasý ediyor kendilerine......
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Biz size meram anlatmaya çalýþýrken ben hepinizin sarf ettiði sözleri çok iyi biliyorum.Benim bu anlamlardýðýnýz manada çok uzun süredir bir yazým olmadý bundan sonra olmayacakta.Kayýtlara geçmesi açýsýndan yazýyorum.Ben bu topicde bundan sonra her koyun kendi bacaðýndan asýlýr yazdým mý yazdým?O gündür buradaki kurularýn yanýnda benim için kusurabakmasýnlar yaþlarda yandý.Þimdi gelsin burada ellerindeki milyonlarca lotu unutup tahtada 3 kuruþluk menfaat için yazýlar yazanlar gelsinler sizi aydýnlatsýnlar......
Benim bundan sonra burada yazacaðým yazýlar fiyat baðlamýndan baðýmsýzdýr.Ondan sonra yarýn bir gün yok þöyle oldu yok böyle oldu sorumluluk kabul etmem.Bunun içinde burada bulunan hiçkimsenin de gýkýný çýkarmaya hakký yok.Þimdi dönsün herkes kendi sendromuna baksýn.Çünkü Allah'a çok þükür bizde artýk ne bir sendrom kaldý ne de bir semptom .
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 17-12-2019 saat: 00:31.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri