Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
Ben neyi bildiğimi veya bilmediğimi bilerek yazarım.
Aç bakalım ortaklıktan çıkma karda SPK.bulteninde karar varmı yokmu.
Anelt telekomda ne olmuş bekleyip duruyorlar ne almislar.
Temettü alacaklarmis güldürmeyin beni
Temettü yönetim kurulu karar alır genel kurulda oylanir kaldiki zarar eden şirket neyin temettusunu alacak.
Canımız sağ olursa göreceğiz onların akıbetini.
Onlar ortak olarak devam edebilir izocamda mukayese edeninin bilgisinden vede aklından şüphe ederim
Çarpıtma ortaklıktan atarken SPK kararı elbet olacak bunu tekrar tekrar yazdik.satma hakkinda SPK yok degerlemeye onay vermedi diyorsunuz.ole bir şey yok.onu birakin ortaklıktan atmada bile itiraz olmazsa spk karismaz .tebde godomanlar vardı ve değerleme sonucu PD sinin bile altında çıkmıştı .binlerce kişi bari PD si kadar olsun diye şikayet etti.ve PD si kadar oldu.izocamin PD si 7 TL.dusunki 5 TL cukardilar SPK 7 TL yaptı.tebde böyle bir durum vardı .2.70 falan PD si varken 2.30 dan atmaya kalktı .değerini bile kasadaki paranın altında çıkardı PD sinin altında.
Haci abi izocamda PD sinin 1.5 katı çıkardı gene.bu yaştan sonra sana akıl mi vefecem.
Satma hakki kullanilirken degerlemeye onay vermedi diyorsunuz .adam 130 bin lot hisse almış hala neymiş değerleme onaylanmadı ne onayı .31 aralika kadar öle bir onay gelsin bana burda herkes mal desin kabulum.isin gucun sallamak.ne onayı ati alan uskudari geçti