-
İlginç bir haber buldum
18 Mart 2019 tarihli Banka Genel Kurul Toplantısında, Ahmet Çimenoğlu, Fatma Füsun Akkal Bozok’un yerine ve Virma Sökmen ise Adil Giray Öztoprak’ın yerine Yönetim Kurulu Üyesi seçilmişlerdir.
Riskin Erken Saptanması Komitesi (Committee of Early Detection of Risk) Fatma Füsun Akkal Bozok Evet (Yes) Yönetim kurulu üyesi (Board member)
Yani bu hoca bankadan ayrılıp izocama geliyor.
İzocamın takastaki hisselerinin büyük kısmı yapıkredi deydi diye hatırlıyorum.
-
Ayrıca garip bir şey daha buldum.
Ayrılma hakkı kullanım fiyatı
MADDE 10 – (1) Payları borsada işlem gören ortaklıkların payları için ayrılma hakkı kullanım fiyatı, işlemin ilk defa kamuya açıklandığı tarihten önceki, açıklanan tarih hariç olmak üzere, otuz gün içinde borsada oluşan düzeltilmiş ağırlıklı ortalama fiyatların aritmetik ortalamasıdır. Diyor.
-
Ama şirket ilk başta ayrılma hakkı değil zorunlu pay alımı uyguladı.
Zorunlu pay alım teklifi fiyatı
MADDE 15 – (1) Zorunlu pay alım teklifi fiyatı, hedef ortaklık paylarının borsada işlem görmesi durumunda, payların satışına ilişkin anlaşmanın yapıldığının kamuya duyurulduğu tarihten önceki altı aylık dönem içinde oluşan günlük ağırlıklı ortalama borsa fiyatlarının aritmetik ortalaması ile teklifte bulunan veya birlikte hareket ettiği kişilerce pay alım teklifini doğuran pay alımları da dahil olmak üzere tekliften önceki altı ay içinde hedef ortaklığın aynı grup paylarına ödediği en yüksek fiyattan düşük olamaz.
-
Kafam karıştı . Karman çorman bir iş yapılmış . Zorlama iş bu kadar olur , hibrit bir işleme benziyor
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri