Sayfa 545/935 İlkİlk ... 45445495535543544545546547555595645 ... SonSon
Arama sonucu : 7473 madde; 4,353 - 4,360 arası.

Konu: Dolar/TL 'nin geleceği

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Bogazdan gecen gemi sayisi neden dusuyor?

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Turkiye swap ayagini kisarak yabancilarin TL yi shortlamasina olanak vermedigi icin aylardan beri TL de dolara karsi dusus yok. Peki bu ne kadar surdurulebilir yada surdurulebilirmi?

6 ay once burada ayni soruyu sordugumda herkes agiz birligi etmiscesine surdurulemez diyordu. Efendim yabanci yatirim kesilirmis uluslararasi piyasadan bir daha kredi alamazmisiz falan dendi. O zamandan beri bir suru banka sendikasyon kredisi aldi yeniledi uzatti.

Bizim burada kacirdigimiz nokta nedir. Merkez bankasinin dolari boyle kontrol edisi baski altinda tutmasi daha ne kadar surebilir?
    Bu isin uzmani bir arkadas yorum yapabilirmi? Malum biz buralarda ogrenciyiz anlamiyoruz pek.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by subcomponent Yazıyı Oku
    şimdi gidecek olan beyaz yakalı doktor/mühendis arkadaş ise istanbuldan her h.sonu konser, tiyatro vs. olan bir yerden gidiyor, her pazar kahvaltıya giden, marka giyen, sevgilisi olan ve onunla da gezen, özel sağlık sigortası olan, en az 1 kere özel olarak ya diş yaptıran ya estetik müdaheleye giden, manikürünü pedikürünü dışarıda yaptıran ve/veya evine temizlikçi alan vs. bir insan bu. almanya sosyal hayatı ve hizmet sektörü onun için türkiyenin taşrası gibi. buradaki düzeyde aktif olmak için sürekli bir yerlere bilet alması, sürekli klüp, bar, müze vs. gezmesi lazım. yani öyle çok bi para biriktirmez. biriktiremez.
    Bu yasima geldim yukaridaki tarife uyan Turk hic tanimadim ne TR de ne de ABD de

85 milyon kisi icinde acaba kac kisidir bunlar. Bir de ben boyle biri olsam yani yukaridaki tarife uyan bir sosyal hayatim olsa para+kadin+araba+konser 5. dunya savasi ciksa Turkiyeyi terketmezdim. Cunku batidaki hayatin icinde buyudum yukarida anlatilanin yaninda solda sifir super sonuk tatsiz tutsuz kaliyor. Bu tur insanlarin Turkiyeyi terketmesi onlari depresyona sokar tahmin ediyorum. Ama tabi kac kisi var boyle oda ayri bir konu.

6. Sen tanımadıysan yoktur abi...

Abi saçma sapan konuşma rica ediyorum ya bir sürü böyle insan var tabi ki sayıları on binler. Cumhurbaşkanı bile bahsetti Holllanda ya beyin göçü vb konularından bu insanlar işte gidenler. 3 5 kişi olsa veya önemsiz olsa koskoca cb konuşmaz değil mi?
     Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Bu yasima geldim yukaridaki tarife uyan Turk hic tanimadim ne TR de ne de ABD de

85 milyon kisi icinde acaba kac kisidir bunlar. Bir de ben boyle biri olsam yani yukaridaki tarife uyan bir sosyal hayatim olsa para+kadin+araba+konser 5. dunya savasi ciksa Turkiyeyi terketmezdim. Cunku batidaki hayatin icinde buyudum yukarida anlatilanin yaninda solda sifir super sonuk tatsiz tutsuz kaliyor. Bu tur insanlarin Turkiyeyi terketmesi onlari depresyona sokar tahmin ediyorum. Ama tabi kac kisi var boyle oda ayri bir konu.

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 545/935 İlkİlk ... 45445495535543544545546547555595645 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •