Sayfa 48/104 İlkİlk ... 3846474849505898 ... SonSon
Arama sonucu : 826 madde; 377 - 384 arası.

Konu: Batı İlk Defa Böyle Net Tavır Koydu

1. “Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

2.  Alıntı Originally Posted by Pert Yazıyı Oku

“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    Bize hep otoriter hoca gibi demokratik teraneler hatırlatan batı ilk defa darbe olayında ve referandum olayında bu demokratik maskesini bir kenara bırakıp net bir şekilde darbecilerin yanında yer aldı.Bu durum beni şaşırttı çünkü yıllarca batının demokratik maske arkasında konuşmasına alışmıştım.
    demişim
    bu yazıdan sonra batının bir sonraki hamlesi referandumda hayır cephesinde net olarak yer almak oldu

4. “Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

5.  Alıntı Originally Posted by Pert Yazıyı Oku

“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

6. “Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

7. “Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

8. “Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

Sayfa 48/104 İlkİlk ... 3846474849505898 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •