Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Bu yasima geldim yukaridaki tarife uyan Turk hic tanimadim ne TR de ne de ABD de
85 milyon kisi icinde acaba kac kisidir bunlar. Bir de ben boyle biri olsam yani yukaridaki tarife uyan bir sosyal hayatim olsa para+kadin+araba+konser 5. dunya savasi ciksa Turkiyeyi terketmezdim. Cunku batidaki hayatin icinde buyudum yukarida anlatilanin yaninda solda sifir super sonuk tatsiz tutsuz kaliyor. Bu tur insanlarin Turkiyeyi terketmesi onlari depresyona sokar tahmin ediyorum. Ama tabi kac kisi var boyle oda ayri bir konu.
Sen tanımadıysan yoktur abi...
Abi saçma sapan konuşma rica ediyorum ya bir sürü böyle insan var tabi ki sayıları on binler. Cumhurbaşkanı bile bahsetti Holllanda ya beyin göçü vb konularından bu insanlar işte gidenler. 3 5 kişi olsa veya önemsiz olsa koskoca cb konuşmaz değil mi?
Yer İmleri