Sayfa 214/999 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314714 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 1,705 - 1,712 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz V

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    görmedim öyle haber
    Son dakika haberi... Doğa Koleji 800 milyon lira karşılığında İTÜ Vakfına devredileceği iddia edildi. Vakfın bankalara olan borçları da ödeyeceği iddia edildi.

Başkanımın elinden, dişi sinek kaçmaz derdim bir de!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Son dakika haberi... Doğa Koleji 800 milyon lira karşılığında İTÜ Vakfına devredileceği iddia edildi. Vakfın bankalara olan borçları da ödeyeceği iddia edildi.

Başkanımın elinden, dişi sinek kaçmaz derdim bir de!
    çok mantıklı değil ziraatin simitçi alması ile itü vakfının okul alması bence aynı kefeye girer adamlarınm işi gücü üniversite gelirlerini nasıl vakfa aktarırırz ve yurtları nasıl öğrencilere kakalarızdır. zarar yazacakalrı yere girmeleri ilginç
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    TV de Doğa Koleji İTÜ Vakfına satıldı diye haber geçti mi şimdi. Benim bulunduğum ortamda TV yok ta...
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    çok mantıklı değil ziraatin simitçi alması ile itü vakfının okul alması bence aynı kefeye girer adamlarınm işi gücü üniversite gelirlerini nasıl vakfa aktarırırz ve yurtları nasıl öğrencilere kakalarızdır. zarar yazacakalrı yere girmeleri ilginç
    Satış olmaz bence ama bedelsiz devredilirse mantıklı.

Hatta var olan borcu için şu anki sahibinin teminatları nakte çevrildikten sonra kalanı bedelsiz devredilebilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4. Yav bizim kız Atakent kampüsünde 7.sınıfta...Şimdilik bizim öğretmenler derslere giriyor...Ama bu olay çözülmezse benim bir çözüm bulmam lazım da...

5.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Yav bizim kız Atakent kampüsünde 7.sınıfta...Şimdilik bizim öğretmenler derslere giriyor...Ama bu olay çözülmezse benim bir çözüm bulmam lazım da...
    Eğitim devletin asli görevlerindendir. Böyle bir durumda hiç beklemeksizin okul sahibinin tüm teminatları ve mal varlığı nakitleştirilerek okulların devlete devredilmesi ve eğitime devam etmesi gerekir.

Eğitim de tıpkı bankacılık gibi devletin sorumluluğundadır.

Nasıl ki banka zora düştüğünde tmsf'ye devredilir , eğitim kurumları (özellikle temel eğitim) da benzer bir şekilde olmalıdır.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin

6.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Eğitim devletin asli görevlerindendir. Böyle bir durumda hiç beklemeksizin okul sahibinin tüm teminatları ve mal varlığı nakitleştirilerek okulların devlete devredilmesi ve eğitime devam etmesi gerekir.

Eğitim de tıpkı bankacılık gibi devletin sorumluluğundadır.

Nasıl ki banka zora düştüğünde tmsf'ye devredilir , eğitim kurumları (özellikle temel eğitim) da benzer bir şekilde olmalıdır.
    hayret sıfırdan bina inşa etmediler de
    mevcuttakine devam ettiler
    gerçi banka ile okul aynı statüde değiller
    birinde kasanın içi ötekinde kafanın içi
    yani şair olmasak da
    şiirciliği biliriz.

7.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    hayret sıfırdan bina inşa etmediler de
    mevcuttakine devam ettiler
    gerçi banka ile okul aynı statüde değiller
    birinde kasanın içi ötekinde kafanın içi
    yani şair olmasak da
    şiirciliği biliriz.
    Kasanın içi aslında direk kafanın da içi oluyor moruk. Öyle değil mi?

Parayı kafanın içinden başka ne yaratabilir?

8. En kötü devlet el koyacaktı zaten...Alıcı bulamasalardı...

Sayfa 214/999 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314714 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •