Yahu bırakın şu eva denen varlığı , onda hala sap acısı var çıkaramadı bir türlü dikkate almayın şunu ya , boş varlığın teki bu 😂buna kalsak 9 da satıyorduk hisseyi , hisse 17 altına gelince acısı zayıflıyor bunun , 17 üstünde hiç sap map bahsetmez , her gün hisseyi takip ediyor bu , 😂😂hisse 9 dan 17 ye giderken bana girdi sizi uyarıyorum diyor zavallı eva 😂😂😂😂
Bugün 17 yi mal cikmak için gösterdi diyecem ama 17 de 22834 adet alım yapılmış. Hiç satım yok.
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Size isminiz Türkçe karşılığı olan Havva diyeceğim bundan sonra
Havva hanım yorumunuzu gören zanneder ki Uğur soğutma devlet elinde çok kötü yönetildi, bir sürü anlaşması bozuldu...
Uğur kayyum zamanını gayet iyi geçirdi.
Klimasan'ın karlılığını sağlayan ise iç pazarın dışında ihracatı, Uğur istediği kadar büyüyebilir sorun değil![]()
Ayrıca o 19.70 zirvesi tekrar aşılacak. 13 lira gibi fiyatlar ise bilançosal çöküşler haricinde, bu hissenin dip seviyeleri dahi değil.
Sağol Cahil,
Anladığım kadarıyla Cool abinden yeterince feyz almışsın ama biraz yavaş lütfen. O gayet seviyeli ve bazen heyecanlansa da çoğu zaman sakindi.
Sonuçta hiçbirimiz müneccim tarrağı kullanmıyoruz. Beklentilerimiz, ön görülerimiz var.
Umarım sizinkiler tutar ama BJKnin açtığı ankete ben de katılayım dedim. Niçin bu kadar üzerime geliniyor anlamadım .
Yer İmleri