Sayfa 174/495 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274 ... SonSon
Arama sonucu : 3959 madde; 1,385 - 1,392 arası.

Konu: YBTAS - Yibitaş İnşaat Proje

1. oldu o zaman 16 ocağa kadar bana müsade.... forum size emanet. yaptığım yorumlar benim için geçerli...

ytd değildir

2. bol kazançlar size 16 ocakta görüşmek üzere hoşçakalınız..

ytd değildir

3. Estağfurullah müsade ne demek.Forumu boşloma ama 👍👍

4. Maaslar 16 dan 16 ya mi yatiyor

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. günü 1 lotla kapattık, satışa da yığıldı lotlar, geçen haftaki takdiğin aynısımı acaba izleyip görelim,
    Yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

6. [CONSOLIDATION_METHOD_TITLE] [CONSOLIDATION_METHOD]
    İlgili Şirketler
    Related Companies []
    İlgili Fonlar
    Related Funds []

Türkçe
    Turkish İngilizce
    English

oda_MaterialEventDisclosureGeneralAbstract| Özel Durum Açıklaması (Genel) Material Event Disclosure General

oda_UpdateAnnouncementFlag| Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Update Notification Flag
    Hayır (No) Hayır (No)
    oda_CorrectionAnnouncementFlag| Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Correction Notification Flag
    Hayır (No) Hayır (No)
    oda_DateOfThePreviousNotificationAboutTheSameSubje ct| Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi Date Of The Previous Notification About The Same Subject
    -
    oda_DelayedAnnouncementFlag| Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Postponed Notification Flag
    Hayır (No) Hayır (No)
    oda_AnnouncementContentSection| Bildirim İçeriği Announcement Content

oda_ExplanationSection| Açıklamalar Explanations

oda_ExplanationTextBlock| Mevcut Grup Toplu İş Sözleşmesinin 31.12.2019 tarihinde sona erecek olması nedeniyle, Yibitaş Yozgat İşçi Birliği Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak üyesi bulunduğumuz ÇEİS (Çimento Endüstrisi İşverenler Sendikası) ile T.Çimse-İş Sendikası (Türkiye Çimento, Seramik, Toprak ve Cam Sanayi İşçileri Sendikası) arasında yeni dönem Grup Toplu İş Sözleşmesi müzakarelerinin ilk toplantısı, ÇEİS'in, T.Çimse-İş'in, İşveren Temsilcilerinin ve İşçi Temsilcilerinin katılımı ile 18 Aralık 2019 Çarşamba günü saat 11:00'da Hotel Çimse'de (Özveren Sk. N19 Maltepe/Ankara) gerçekleştirilmiştir.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin

merak ediyordum şirket yaşıyor mu diye, evet.. harika toplu iş sözleşmesi yenilediğine göre işçiler yakında işbaşı yapacak..

16 ocakta 1 pay almak üzere bekleyin.. ky dostlarım..

ytd değildir

7. https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/804787

güzel gelişme...

ytd değildir

8. Dilek ve temenniler Servet Yurtseven soz
    alarak borsada işlem goremeyen hisselerin şirket tarafindan satin alinmasi
    gerektigini bu
    durumun azinlik ortaklari ç0k rahatlatacagını belirtti.

Ahmet Adil Söz alarak: ortaklarin paylarim satin almasi için girişimlerde bulunulmasi gerektigini belirtti. En azından
    borsada işlem goremeyen hisselerin (lot alti) §irket atarafindan satin ahnmasimn magduriyetleri
    giderecegi belirterek bunun tutanaga geçirilmesini talep etti. Bununla ilgili Vergi ve Muhaebe
    Mudurü Gaye Kozanli konunun giindemde oldugu ve Yonetim Kurulu’na iletilecegini belirtti

Evet bu konuyu inceledim, merak ediyordum. Yabancı ortak lot altı payları %83 paya verdiği o günkü dolar seviyesinden alırsa , bugün işlem gördüğü fiyatın hayli üstünde bir fiyata tekabül eder ki, bugün bu fiyatlardan satmak zarar demektir. Yine lot altı alımı başlarsa diğer pay sahipleri de bunu talep edebilir. Bu durumda Şirket iki durumla karşı karşıya kalacaktır. Ya sadece lot altı alarak en yüksek fiyatı uygulayacaktır ya da sermaye artırımında bulunup mevcud durumu piyasa kendi kendine halledecektir. zaten sermaye artırımı yaptığında şirketin kasasından para çıkmayacaktır. En azından emsal çimento şirketlerine göre ödenmiş sermayesini 50 milyon seviyesine veya daha yukarısına 1 defaya mahsus çıkardığında mesele kökünden halledilmiş olacaktır.

ytd değildir

Sayfa 174/495 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •