Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 3958 madde; 1 - 8 arası.

Konu: IZOCM - İzocam

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by zırıltı Yazıyı Oku
    He he 2.23.1 ayrı bir tebliğ.
    2.27.1 kaldırıldı (yüzde 95 ile ortaklıktan atma olan tebliğ ) yerine 2.27.2 geldi artık yüzde 98 ile ortaklıktan atılıyor.
    2.23.1 tebliğin diğer tebliğle bağlantısı yok.bunlari ancak mal olan biri birlikte tarih koyarak gösterir.farkli kardeşim bunlar .apayrı konular SPK nin TTK bin binlerce maddesi var.alakali olmayan iki maddeyi koyup eski tarihli iptal demek malliktan başka bir şey olmaz

Karaduman hala anlayamamis.sanirim tekmeyi yedimi anlicak.
    Adam hala neyin ne olduğunu bilmiyor.
    SPK 2.23.1 i yürürlükten kalkmis zannediyor .yerine 2.27.2 gelmiş zannediyor.he he he.

Oysa marshallda şu an haberi var kapta.2.23.1 ile borsadan çıkmak istiyor.95 ile .
    Karadumanı spk ya şikayet edecek ben kanunlari yanlış bilgilerle israrla kandırmaya çalışıyor insanları bile bile
    Şu an ekran kayıtlarını aldım SPK ya gönderiyorum.
    ZIRILTI marshall için .95 ile yazmışsın , bu yazdığın yanlış bilgi değil mi . KAP ta böyle birşey yok , uydurma. Karadumanı tehdit edeceğine kendi yalanlarının ekran kayıtlarını al , SPK ya gönder

2.  Alıntı Originally Posted by sermin Yazıyı Oku
    ZIRILTI marshall için .95 ile yazmışsın , bu yazdığın yanlış bilgi değil mi . KAP ta böyle birşey yok , uydurma. Karadumanı tehdit edeceğine kendi yalanlarının ekran kayıtlarını al , SPK ya gönder
    Eveet kap haberi var amacı çağrı sonrasında yüzde 95 e ulasirsam diyor.
    Şu an yok elinde ama 95 e ulaşırsa 2.23.1 önemli nitelikler tebliğinin borsa kotundan çıkma kanununa göre borsadan çıkmak istiyor
    Hani senin eski dediğin tebliğ
    He he he
    Biz onu diyoz marsahalida ondan örnek verdim .aaaa bakkk Marshall tebligleri bilmiyor senin kaldırıldı dediğin tebliğe göre izocamin yolundan gitmek istiyor
    Tabi anlayana sivrisinek saz .
    Benim burda yazılarım harfi harfine doğrudur senin gibi sallamam her sözümün arkadiindayim.
    Ama sen yürürlükteki tebliğe kaldırıldı diyon.ortakkktan atamaz diyon .hakim ortak illa 98 diyon.teblig kanun okumayı bilmiyon.icerikteki tanımları diğer işlemlerdede aynı olacak saniyon
    He he çok zayifsin.
    Buraya bu kadar yazacagina cimere spk ya adam gibi durumu yaz.bos muhabbet yapma yok neymiş hakim ortak
    Hakim ortak nedir yahu adam işi bitirmiş 20 sayfa bir halt bulmuş gibi bombossss bir şeyin pesine takiliyon

3.  Alıntı Originally Posted by zırıltı Yazıyı Oku
    Eveet kap haberi var amacı çağrı sonrasında yüzde 95 e ulasirsam diyor.
    Şu an yok elinde ama 95 e ulaşırsa 2.23.1 önemli nitelikler tebliğinin borsa kotundan çıkma kanununa göre borsadan çıkmak istiyor
    Hani senin eski dediğin tebliğ
    He he he
    Biz onu diyoz marsahalida ondan örnek verdim .aaaa bakkk Marshall tebligleri bilmiyor senin kaldırıldı dediğin tebliğe göre izocamin yolundan gitmek istiyor
    Tabi anlayana sivrisinek saz .
    Benim burda yazılarım harfi harfine doğrudur senin gibi sallamam her sözümün arkadiindayim.
    Ama sen yürürlükteki tebliğe kaldırıldı diyon.ortakkktan atamaz diyon .hakim ortak illa 98 diyon.teblig kanun okumayı bilmiyon.icerikteki tanımları diğer işlemlerdede aynı olacak saniyon
    He he çok zayifsin.
    Buraya bu kadar yazacagina cimere spk ya adam gibi durumu yaz.bos muhabbet yapma yok neymiş hakim ortak
    Hakim ortak nedir yahu adam işi bitirmiş 20 sayfa bir halt bulmuş gibi bombossss bir şeyin pesine takiliyon
    Ben bunu aylar oncesinden yazmistim.izocam emsal teskil edecegini.eger izocam tutarsa bir cok sirket bu pilan uzerinde gidecek.guzel taktik.topla 95 cik kotdan.nasil olsa yatirimcilar kot disinda s s verecek malini.ne gerek var borsada ugrasmya dimi.?

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by suatt38 Yazıyı Oku
    Ben bunu aylar oncesinden yazmistim.izocam emsal teskil edecegini.eger izocam tutarsa bir cok sirket bu pilan uzerinde gidecek.guzel taktik.topla 95 cik kotdan.nasil olsa yatirimcilar kot disinda s s verecek malini.ne gerek var borsada ugrasmya dimi.?

sayın Suat38 burda Marsall daha %95 ulaşmadan bu açıklamayı neden yaptı o zaman? İzocamdan farklı durum.

5.  Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    sayın Suat38 burda Marsall daha %95 ulaşmadan bu açıklamayı neden yaptı o zaman? İzocamdan farklı durum.
    Nerden biliyorsun 95 bulamadigini.yancilar toplamissa bir virmanda is biter.

6.  Alıntı Originally Posted by sermin Yazıyı Oku
    buyrun .izocamin gittiği yoldan gitmeye çalışıyor.bizde yalan olmaz dostum
    Son düzenleme : zırıltı; 21-12-2019 saat: 00:56.

Alıntı Originally Posted by zırıltı Yazıyı Oku
    buyrun .izocamin gittiği yoldan gitmeye çalışıyor.bizde yalan olmaz dostum
    Gitmeye çalışıyorda İzocam payları topladıktan sonra düğmeye bastı , Marshall ise payları toplamadan bu işe kalkıştı...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •