Sayfa 495/1060 İlkİlk ... 395445485493494495496497505545595995 ... SonSon
Arama sonucu : 8474 madde; 3,953 - 3,960 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1.  Alıntı Originally Posted by bilmiyorum Yazıyı Oku
    Boş konuşmak iyi değil!!
    Çevre düzenlemesi yapılan yer okula kira verilmesi..

Safari boya fason üretilme..

İzmirli boya firması ile üretime başlayacak olması...

İçerde 17 kiracı olması

Boş yorum iyi değil.

Bunların hepsi spk tarafında uyarılması gereken olaylar yürüyecekseniz buradan yürüyün

Boş yorum yapmaktansa işin içine girmek daha doğrusu günlerce çevre düzenlemesi yapılıyor dendi bir kişi gidip nedir diye bakmadı da sormadıda .
    sen tosuncuktan bahsetsene dolu yorum çbs boya ve printaşın kurduğu çbs satış şirketinden al sana dolu yorum yapabileceğin bir yol neden kuruldu ne iş yapar ben bilmiyorum açıklarsan öğrenicem..

2. Nedenmi kuruldu adam kıbrısa gider uçağa biner parayı cebine koyar gelir sende bende bekle borç ödenecek

3.  Alıntı Originally Posted by bilmiyorum Yazıyı Oku
    Nedenmi kuruldu adam kıbrısa gider uçağa biner parayı cebine koyar gelir sende bende bekle borç ödenecek
    bençe sorumun cevabı bu kadar basit olmamalı eğer dolu yorum yapmasını biliyorsanız eğer şirketin 70 kişi hakim ortağı ise bence daha çok bildikleriniz vardır lakin burdan yazamayız burası boş yorum sitesi doğru bence dolu yorumlar yakın zamanda eğer gerçekten gelirse spk .gov.tr den alırız gerisi boşş bence..

4. El ile gelen düğün bayram, diyeceğim bundan sonra; bazıları gibi çalılıkların arkasında olacağım.

5.  Alıntı Originally Posted by garibanca Yazıyı Oku
    El ile gelen düğün bayram, diyeceğim bundan sonra; bazıları gibi çalılıkların arkasında olacağım.
    sözlerim sana değil .

6. buraya alıştınmı çalılar arkasında olmuyor.

7. Çbs yönetimi hakkında hertürlü senaryoyu düşünebiliriz. Belkide hiç ummadığımız iyi yada kötü gelişmelerle karşılaşırız.Onlar açıklama yapana kadar böyle devam eder.Bazan insan kendine sus bekle ve gör diyebiliyor.Başka yapabileceğimiz birşey yok.

8. Başladığım işi bitirmek adına;
    Arkadaşlar, kimseden bir şey beklemeyin.
    04.02.2020 tarihinde, sabah erken saatlerde hissesi olan herkesi Çağlayan Meydanı Şişli İstanbul'a kendi göbeğimizi kesmeye davet ediyorum.
    Bu fırsatı kaçırmayalım.
    2412 kişiyi tek tek sayacağım.
    Birlik beraberlik zamanı.
    Kendiniz gelmiyorsanız vekilinizi gönderin şeklinde duyumlarım
    duyumlarım var. Karar sizin.
    Son düzenleme : garibanca; 21-12-2019 saat: 17:32.

Sayfa 495/1060 İlkİlk ... 395445485493494495496497505545595995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •