Merkez Bankası, reeskont ve avans işlemlerinde uygulanan faiz oranlarında indirim yaptı. Reeskont faiz oranını yüzde 17,25'ten yüzde 12,75'e indirdi. / TrtHaber
Merkez Bankası, reeskont ve avans işlemlerinde uygulanan faiz oranlarında indirim yaptı. Reeskont faiz oranını yüzde 17,25'ten yüzde 12,75'e indirdi. / TrtHaber
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
https://veryansintv.com/sendikanin-d...i-daha-atildi/Eğitim İş Sendikası, Diyarbakır Annelerini ziyarete giden öğretmenlerden ikisini daha sendika üyeliğinden ihraç etti. Böylece, ihraç edilen öğretmenlerin sayısı 5e ulaştı.
Eğitim-İş,
siz Eğitim-Sen'den bunlar Kürtçü biz Atatürkçüyüz diye ayrılmadınızmıydı.!
Madem bu .oku yiyecektiniz niçin ayrıldınız.?
S&P, 2020 yılı için Türkiye'nin planlı gözden geçirme tarihlerini 31 Ocak ve 24 Temmuz olarak açıkladı. Daha önce Fitch, 21 Şubat ve 21 Ağustos, Moody's 5 Haziran ve 4 Aralık, CI Ratings 29 Mayıs ve 20 Kasım olarak planlı değerlendirme tarihleri açıklamıştı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Msb: Üs bölgesinde sivrisinek ısırması sonucu batı Nil virüsü enfeksiyonu olan bir asker şehit oldu .
Tüpcü iddia işine girdiğinden beri liglerde enteresan maçlar ve sonuçlar olmaya başladı.
1 tl ye bilet alın hisseli olarak şanssa ona da çıkar
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri