Sayfa 585/813 İlkİlk ... 85485535575583584585586587595635685 ... SonSon
Arama sonucu : 6501 madde; 4,673 - 4,680 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1. Bedelliyede hazırım bedelsizede.Tutamıyacaklar kağıdı bu seviyede.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sayın Sulzer (5,85 +0,7 )/ 5 kaç lira yapıyor? Teknikly imkanı yok.
    cevabı geçmiş sayfalarda yazılı :neyse buraya rakamsal olarak yazayım..?
    bedelliye kadar hisse fiatı 5.80 ile 6.00 tl olursa + 0.70 olunupta bölünme sonrası ortalama 3.50 tl
    bedelliye kadar hisse fiatı 8 ile 10 tl arasında olursa +0.70 olupta bölünme sonrası oratlama 5.50 tl
    bedelliye kadar hisse fiatının ne olacagını bilmedigimizden bir varsayımda bulunmuştum..?
    ZIR-DELİ Y.T.D

3.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    mantıklı düşünecek olursak ..
    1.hisse 3.00 tl üzerinde : bedelli sonrası hissede bir yükseliş olması lazım nede olsa şirkete nakit girdisi olacak fakat buralarda bekletip ortalama 5.80 veya 6.00 tl aralıgında bedelli gerçekleşebilir ..? 3.40 ile 3.60 tl de bölünmüş olur..
    2. eniyi düşünce 8 ile 10 tl arasına götürmek bıkmış olanlardan malı toplamak bedelli sonrası bile hisse degeri enaz 5.00 tl olur ..
    İ.T bakalım SPK bedelli onama sürecine kadar ne yapacak..
    21.11.2019
    saat 10.53 düşüncemi yazmışım : bugüne kadar yanıltmadı hala ..
    1.nolu tahmin çalışıyor
    ZIR-DELİ Y.T.D

4.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    cevabı geçmiş sayfalarda yazılı :neyse buraya rakamsal olarak yazayım..?
    bedelliye kadar hisse fiatı 5.80 ile 6.00 tl olursa + 0.70 olunupta bölünme sonrası ortalama 3.50 tl
    bedelliye kadar hisse fiatı 8 ile 10 tl arasında olursa +0.70 olupta bölünme sonrası oratlama 5.50 tl
    bedelliye kadar hisse fiatının ne olacagını bilmedigimizden bir varsayımda bulunmuştum..?
    Hayır benim sorduğum sorunun cevabı hiç yok bu da hele hiç olmamış.Türkçesi o yazdığınız oranlarda bedelli+bedelsiz beraber mevzuat gereği olamaz.Sadece sermaye tavanının yeterli olması yetmez.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5.  Alıntı Originally Posted by Tentirdiyot Yazıyı Oku
    Çünkü
    Ky yi 12 yıl süründůrenler elini cebine atıp şirkete para koymazlar.Zaten kasada bir sürü nakit varken.
    Bilançoda görünen nakit Cemtaş a ait. Konsolide bilanço sonucu.

Eğer kabul görür bir gerekçe sunarlarsa bedelli onaylanır

6.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sayın Sulzer (5,85 +0,7 )/ 5 kaç lira yapıyor? Teknikly imkanı yok.
     Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Hayır benim sorduğum sorunun cevabı hiç yok bu da hele hiç olmamış.Türkçesi o yazdığınız oranlarda bedelli+bedelsiz beraber mevzuat gereği olamaz.Sadece sermaye tavanının yeterli olması yetmez.
    5,85 +0,70 =6.55 / 1,70 =3,85 olur bölünme sonrası ..? BUCIM sermayeside 180 milyona çıkar..
    kayıtlı sermaye 500 milyon ..
    bedelsiz konusunu hemen yapar demiyorum tam tersi de olabilir..?
    tam yılı aklımda kalmadı fakat konu VESTEL :
    galiba 2008 yılında %100 bedelli sermaye artırımı yapmak istedi o zamanlar hisse fiatı 0.70/80 tl idi spk bunu red etti 1.00 tl altında yapamasın dedi zorluda rüçhan hakları kısıklayarak %100 bedelli yaptı yani 1.00 tl den hisseyi alıcıyım dedi spk onay verdi ve vestel % 15 bedelsiz verdi .. zaten rüçhan haklar kısıklanacak denince 0.85 tl hisseye atladık yaklaşık 2 yıl sonra 5.80 tl den vermiştim..?
    ZIR-DELİ Y.T.D

7.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    5,85 +0,70 =6.55 / 1,70 =3,85 olur bölünme sonrası ..? BUCIM sermayeside 180 milyona çıkar..
    kayıtlı sermaye 500 milyon ..
    bedelsiz konusunu hemen yapar demiyorum tam tersi de olabilir..?
    tam yılı aklımda kalmadı fakat konu VESTEL :
    galiba 2008 yılında %100 bedelli sermaye artırımı yapmak istedi o zamanlar hisse fiatı 0.70/80 tl idi spk bunu red etti 1.00 tl altında yapamasın dedi zorluda rüçhan hakları kısıklayarak %100 bedelli yaptı yani 1.00 tl den hisseyi alıcıyım dedi spk onay verdi ve vestel % 15 bedelsiz verdi .. zaten rüçhan haklar kısıklanacak denince 0.85 tl hisseye atladık yaklaşık 2 yıl sonra 5.80 tl den vermiştim..?

Ah be Sayın Sulzer çok yanlış örnek olmuş o VESTL işini örnek vermen.Biraz araştır anlarsın neden dediğimi.Ulaşamazsan sor özelden yazacam.Rüçhan haklarını kısıtlayarak bedelli olmuyor VESTL de yapılan; onun adı başka bişey oluyor.Vestele diyet ödendi orada.

Ben burada çok derine inmek istemiyorum ama sayın Tendirdiyot çok büyük konuşuyor.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

8. Kanal istanbul kestele 2.30 saat mesafede.Yürü be bucim.Kım tutar seni.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 585/813 İlkİlk ... 85485535575583584585586587595635685 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •