Originally Posted by
hkm
Toplayan J.P .Morgan yüzdesel olarak ne kadar artırmış elindeki gümüşleri,hangi tarihte toplamaya başlamış falan hepsi google da var.Az bişi araştırın görürsünüz sn ekşina.Kimbilir belki de çatal bıçak işine gireceklerdir ne dersiniz.

)))))))))))
bakın madem poker moker falan bunları biliyorsunuz , peki ben sizi hiç Colorado ' da hafta sonu toplantılarında ya da bilderberg toplantıları öncesi ısınma turlarında , N.Y. da kıymetli abim güzel insan David'in adasında falan hiç görmedim ? Cambridge toplantılarında da hiç rastlamadım size ? ya da Yale üniversitesi kampüsündeki toplantılarda ? Londradaki klüplerde de görmedim ? kardeşilik toplantılarında da yoktunuz ? j.p. bir taraftan toplarken diğer taraftan kısa pozisyon açmadığını nasıl tespit edeceksiniz peki ?
sizin baktığınız yönde size gösterileni görüyorsunuz ... peki siz başka yöne baktığınızda neler görüyorsunuz ? kapiş ?
Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık , rasyonel akla atılan imza. İnsanlığın ebedi mutluluğunun anahtarı olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaşasın !
Yer İmleri