-
Basima geleni anlatiyorum.
Bir bankadan Kredi Kart Aidati olarak hesabimdan alinan parayi geri istemek icin subeye gittim.
Gnl.Md'luge muracaat edeceksiniz dedi , Gnl.Md'luge yazdim, ilgili subeye gidin dediler, subeye tekrar gittim.
Bu defa bana 300 sayfa, 3 kg gelen bir fotokopi yigini verdiler, bulun secin buradan dediler, aklinca zorluk cikartiyor.
Ben de bu evrak yiginini, bir dilekce ekinde Tuk.Hak.Heyetine goturdum, muracaat yapacagim, ilce kaymakam vekili ilgileniyor bu konuyla, bana once sert tavirlar icine girdi, ben de bakin dedim, bu muracaati almazsaniz benim icin fark etmez, bunu BIMER uzerinden Basbakanliga gonderecegim dedim, adam degisti, yumusadi ve aldi evraklarimi.
Muracaat evrakindaki form'da ne kadar para talep ettiginizi yazmak zorundasiniz, ( benim beklentim 650 TL.gibi bir rakkam) bunu net bilemedigim icin,( o tarihlerde ust limit 1300 TL.idi ) 1.295 TL. yazdim. 2 ay sonra, heyet kazandigim teblig etti ve ben karar evraki ile ilgili bankaya gittim.
Icraya gideceksiniz dediler, karara ragmen odemiyor, seni tekrar yokusa suruyor, neyse, icra muracaatinda bulundum ( o da oyle bir dert ki anlatamam.)
Aradan 3 ay gecti baktim hesabima icra dairesinden 1.219 TL. para yatirilmis.
Bankanin avukati da itiraz etmis.
Fakat, banka avukati hakim'e bu meblag bu kadar degil diyemiyor, cunku Hakim soracak, madem biliyordunuz, neden adama zamaninda bildirmediniz.
Oylece kaldi.
Yani ben hukuksuz olarak 650 TL. yerine 1.219 TL. almis oldum Bankadan.
Hukuksuzlukta benim tarafim bu, varin gelin bankalarin yuzbinlerce hesap sahibine yaptigini siz dusunun.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri