Originally Posted by kairos07 Bu arada tefas a girilmiyor Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Girip napcan bu saatte???
Fon sepeti fonlarını inceliyorum. Bir iki tane istikrarlı fon var. Dezavantajları T3 olmaları.
nazar degmesin yeni topik
Originally Posted by myfinans Fon sepeti fonlarını inceliyorum. Bir iki tane istikrarlı fon var. Dezavantajları T3 olmaları. T3 t2 farketmez degilmi ustadim Alistada satistada t1 fiyati gecerli
Pangaci katilim fonlarinda para ppf de nemalanmiyor mu? Tek farki o mudur?
Originally Posted by Webster Pangaci katilim fonlarinda para ppf de nemalanmiyor mu? Tek farki o mudur? Nemalanmıyor diyorlar hiç katılım fonu almadım.
Originally Posted by kairos07 Bu arada tefas a girilmiyor Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Uygulama çalışmıyor fakat siteye girebilirsiniz.
Originally Posted by myfinans Kontörmü bitiyor yine Evet ustadim Hanim aylik 5gb yapmis Bitiyor hemen
Forum Rules
Yer İmleri