Sayfa 652/1001 İlkİlk ... 152552602642650651652653654662702752 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 5,209 - 5,216 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - II

Akaryakıt ürünlerinde ÖTV düzenlemesi

24/12/2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere

Motorinde 22 krş/lt

Fiyat artışı gerçekleşmiş olup, artış ÖTV’den karşılandığından pompa fiyatlarına yansımayacaktır.

Akaryakıt ürünlerinde fiyat artışı

24/12/2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere

Benzinde 16,
    Motorinde 6 Krş/Lt

pompa fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by asklepion Yazıyı Oku
    İyi akşamlar. Garan ları sattınız mı hala duruyor mu
    İyi akşamlar, sattım gitti. Artık borsa 130.000 olabillir.

Resmî Gazete : Ticaret yapma amacı dışında yurt dışından getirilen televizyonlar, radyolar, videolar, set üstü medya kutuları, cep telefonu ve tablet bilgisayarlara 2020 yılı için ‘bir defaya mahsus’ ek bandrol ücreti getirildi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Noel sebebiyle Almanya tam gün Londra yarım gün kapalı olacak

Merkez Bankası, elinde bulunan YTL'leri TL ile değiştirmeyi unutan vatandaşlara uyarıda bulundu: 21 milyon banknot için son değiştirme tarihi 31 Aralık 2019...

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sanık : Ben açık cezaevinden çıktıktan sonra karşıma kim çıkarsa öldüreceğim dedim. Benim akıl sağlığım yerinde değildir. Ceren Özdemir'den önce başkasını takip ettim. Fakat o karakola girdi."

Sanik : Karakol da verdiğim ifadeyi kabul etmiyorum. Ben halk tarafından linç edildim. O yüzden öyle ifade verdim. Benim aklı sağlığım yerinde değil. Dışarıda insanlara kötülükler yapmak istiyorum.”

Sanık : Ceren beni farketti o yüzden Metin diye birini tanıyor musun diye soracaktım. Metin dedim ve 2 kere bıçakladım ve kaçtım."

Sanık : Ben dışarı çıkarsam yine suç işleyeceğim. Beni tedavi ettirin.”

Sanık : Avukatıma sesleniyorum beni tedavi ettirin yoksa buradan çıkarsam yine birilerini öldüreceğim."
    İnşallah içeride onu öldürür ler

yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir.ytd

8. Teröristlere tecavüzcülere katillere hoşgörü gösterebilen yargıç var yasa koyucu var yurttaş var..
    Her insan kendi vicdanında mahkemesini kurup yargılamalı, başkasının felaketinde gösterdiğim aynı hoşgörüyü benim ailemden biri katledilseydi tecavüz edilseydi gösterebilirmiydim?... Ruh hastası değilsen gösteremezsin....

Sayfa 652/1001 İlkİlk ... 152552602642650651652653654662702752 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •