Sayfa 383/467 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433 ... SonSon
Arama sonucu : 3731 madde; 3,057 - 3,064 arası.

Konu: MNDTR - Mondi Turkey Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş.

Alıntı Originally Posted by ordinary Yazıyı Oku
    Çok ağır bir rahatsızlık geçirdim, zar zor toparlanabildim.

Aylardır ne forum ne borsa bakamadım, kendimi toplayınca gördüm ki bu lanet şirket birazcıkta olsa hareket etmiş, hani derler ya insanı öldürene kadar, bu hisse beni öldürecek 12 senedir hayatımı kararttı, bıktırana kadar değil öldürene kadar. Bilmiyorum ben görebilir miyim ama bir gün gidecek 5 dolarlara ben biliyorum. Çocuğuma miras mı kalır tedavi masrafı için harcarlar mı bilmiyorum ama gideceksin, ulan Allah'nızdan bulun ömrümü yediniz ecnebi hainleri !

Burada eskilerden kim kaldı bilmiyorum, herkese selam olsun, inşallah kazanmışınızdır, burada kimsenin 6-7tllerden önce kara geçmesi mümkün değildi, yani eskilerin öyleydi ama inşallah memnunsunuzdur, hepinize selamlar, Allah hepinize iyilikler versin.
    Çok geçmiş olsun arkadaşım Allah şifa versin umarım umduğunu bulursun sağlıcakla...🙏🙏🙏😉☺

2.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    3,6-3,54 önemli seviyeler olup sizinle aynı görüşte değilim düşüş bile o kadar hacimsizki bence hisse dinlenmeye çekilmiş sindiriyor buraları bu hisse yaklaşık 8 yıldır sürünmüş çıkışı bile çok kolay olmuş 2 günde çıkarmış hemen hemen buralara piyasadi lot o kadar az ki istediği yere götürür
     Alıntı Originally Posted by Texasradikal Yazıyı Oku
    Eğleniyoruz yes tahtacı toplaya toplaya bitiremedi...😉
    bir bendekini alamadı ama onuda zor alır artık
    ytd deli saçmasıdır

3.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    eğleniyormuyuz gençlik 3,54 ten kopuş şekli
    Eglenmez miyiz[emoji846]Sukur bu saglam duruslu gunleri gosterene...

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Şişman kadın çıkmadan opera bitmez diyen arkadaşları kutluyorum. Az bir zararla vermiştim. Kalanlara güzel karlar dileği ile.

5. 2020 Yılı Paylaşım Yılı Olsun (Yarı yarıya - yani fifty fifty)

Bakın hayatta yarı yarıya yaparsanız hiç sorun çıkmaz. Yani 20 size 20 bana...Hepinizin yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım...

Entrika, ''Katolik Nikahına Devam Ediyor''....''Şişman Kadın Sahneye Çıkmadan Opera Bitmez''

Tabii ki, Yatırım Tavsiyesi Değildir...

Alıntı Originally Posted by Entrika Yazıyı Oku
    2020 Yılı Paylaşım Yılı Olsun (Yarı yarıya - yani fifty fifty)

Bakın hayatta yarı yarıya yaparsanız hiç sorun çıkmaz. Yani 20 size 20 bana...Hepinizin yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım...

Entrika, ''Katolik Nikahına Devam Ediyor''....''Şişman Kadın Sahneye Çıkmadan Opera Bitmez''

Tabii ki, Yatırım Tavsiyesi Değildir...
    Sağlıklı mutlu yıllar dileklerimle bol kazançlar herkese....🙏🙏🙏🙏

yarı yarıya nasıl olacak tam anlamadım şahsen 😉

7. Yeni Yıl Yeni Hedefler

Hissemiz 2019 Yılını özellikle son ayda beklentimize paralel olumlu sayılabilecek seviyede kapatarak umutlarımızı yeni yıla taşıdı.

Yeni yıl yeni umut ve yeni bir başlangıç demektir. Hepimize hayırlı ve uğurlu olsun...

Tire Mondi, 828 Milyon TL ve yaklaşık 140 milyon USD piyasa değerine sahip..Yaklaşık 1,500 Milyon TL ciro yapan bir şirket için bu piyasa değeri bence henüz yeterli değil...Zaten 2007 Piyasa değerinin (200 Milyon USD )%40 altında buna birde yapılan yatırımları eklediğimizde halen en ucuzlar arasında bence de ilk sırada...

Tire Mondi için beklentim devam ediyor. 4. Çeyrek etkisiyle bilanço kara dönerse (+1 TL bile) büyük başarı yakalanmış olur. Faizlerin düşmesi illa ki finansman maliyetlerini olumlu etkileyecektir.

Kurlar stabil şekilde seyrediyor. Bu oldukça önemli bir etki...İç pazardaki canlanma, naylon poşet kullanımı önündeki cezai engeller, yeni hal yasası ve ithalatın gelişmesi...Sektörel iyileşmeler...Sıralanabilir...

Nispeten ucuz kalan ve hikayesi olan hisselere gelen alımlarla yaklaşık %100 seviyesinde artışlar yaşandı Tire Mondi de bundan nasibini aldı...Borsa endeksi 115 bin seviyesini yakaladı...Beklentiye paralel durumlar gerçekleşti...

Bundan sonrası ne olur? Bunu bilmek imkansız olsa da tahmin edebiliriz....Dünya geleninde borsalarda risk iştahının artması, ABD seçimlerinin yaklaşması ve ticaret savaşlarının askıya alınması dünya genelinde iyimserliği devam ettirebilir.

Ülkemiz genelinde, siyasi alanda uzun bir dönem seçim olmaması, faizlerin düşmesi, piyasalarının canlanmasını getirebilir...Şirketler bu dönemde beklenti üzerinde (2020) kar yazabilirler...2020 ilk çeyrek bilançolarda bu durum gözlenebilir...

Tire Mondi için hedeflerim ; piyasa değerini yakalaması, sürdürülebilir kar ve temettü beklentisi (Bu biraz zor olsa da)...

Yukarıda sıraladıklarım zaten sürekli konuştuklarımız bunlarda bir değişme söz konusu değil....Beklenti üzerinde agresif gelişmeler olabilir. Bir satış veya olumlu sayılabilecek haber hisseyi bu günkü değerinin kat be kat üzerine çıkarabileceği gibi bedelli sermaye artışı da bu günkü seviyelerinden uzaklaştırabilir...

Borsada bir kağıt sürekli artmaz ve düşmez onun için hedef şarttır. Bu herkes için farklıdır. Önemli olan hedefi yakalamaktır. Gerisi teferruattır...

2020 Yılında her şey gönlünüzce olsun, ara sıra gene görüşürüz...

Entrika, ''Katolik Nikahına Devam Ediyor''...''Şişman Kadın Sahneye Çıkmadan Opera Bitmez''

...Yatırım Tavsiyesi Değildir....

Sayfa 383/467 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •