Hani 4000 yatırımcı vardı? Nerdeler
Hani 4000 yatırımcı vardı? Nerdeler
Hoca her hissede 3 yada 5 yada 10 ,100 hissesi olup hiç ilgilenmeyen binlerce yatırımcı olur .biz burada girişimin ilk anında herkesi uyardık.Face gurubu açtık kimse gelmedi.Vatsap gurubu açtım 5 kişi geldi.onlarda hiçbir yere şikayette bulunmadi.herkes halinden memnundu.
Hiç kusura bakmayın üzülerek söylüyorum ki hakketti herkes .Kendi düşen ağlamaz.adamlar işi bitrid hala ağlamayın.30000 lot verdim 75000 TLzararına .Çünkü bir halk olmayacagini anladım.Ancak geyik yapan insanlar mevcut ....
Peki 4000 yatırımcı yok. Birkaç hisse sahibi var. Forum yöneticileri ne iş yapar. Burada 10.53 manipilasyonu yapanlara niye ses cıkarmadılar. Tebliğde cıkarma fiyatı 20.12 iken neden UYARI yapmadılar. Böyle düzen olur mu?
Bir hissenin hem zorunlu pay alımı hem satma hakkı hemde çıkarma fiyatı. 20.12 olurmu . bi düşünelim
Son düzenleme : garipp_borsscı; 27-12-2019 saat: 16:13.
Pazartesi işbanktan 12500 lot benimdi arkadaşımın hesabındaydı ķendi hesabıma virman yapamayınca onunda başka yerde işi olduğundan 110 bin zararla şattırdım ********ler e haram zıkkim olsun spk ýi da şikayet ettik hala cevap gelmedi kendi hesabında 460 lot var onuda bekleteceğim
Bu gidişle 100bin lotun altına inicek .
Altun vuruşa gidiyor izo...
Yer İmleri