Arama sonucu : 1104 madde; 1 - 8 arası.

Konu: GMSTRF QNB Finans Portföy Gümüş Borsa Yatırım Fonu

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by tortumlu Yazıyı Oku
    1: tebin komisyonu var mı al satta yoksa alış satış arasındaki makası yazarmısın?

SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    TEB den kastım tebdeki gram gümüş hesabı ordan gmstr alış satışı değil.Elbette banka alım satım marjı var orda da tam bilmiyorum oranını.Bu yaptığınızı elbette yukarı trendi olan her enstrumanda yapabilirsiniz yani trend yukarı gidiyorsa sabah ne alsanız olasılık olarak akşam yukardan satarsınız.Benim aklıma takılan gmstr de dediğiniz hacimler yok ki.Siz küçük yatırımcıya karşı değil de fonun robotuna karşı oynuyorsunuz, orda da hacim sıkıntısı olur.TEB in gümüş hesabından direk gümüş al satı hacim kısıtlaması olmadan yapabilirsiniz.GMSTR de dediğinizi cidden çözemedim,ben 6 aydır habire gmstr alıyorum alım satımda çok sıkıntılı günler gördüm yani satıcı ortadan kayboluyor fon da elinde lot olmadığı zaman satmıyor marj yazın bir ara yüzde on artmıştı.Net aktif değer 23.5 iken 26 dan alış oluyordu.Hoş ben de almıştım ya neyse,ben biriktirme amacında olduğumdan fiyat önemli değil henüz tek lot satmadım.

2.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    TEB den kastım tebdeki gram gümüş hesabı ordan gmstr alış satışı değil.Elbette banka alım satım marjı var orda da tam bilmiyorum oranını.Bu yaptığınızı elbette yukarı trendi olan her enstrumanda yapabilirsiniz yani trend yukarı gidiyorsa sabah ne alsanız olasılık olarak akşam yukardan satarsınız.Benim aklıma takılan gmstr de dediğiniz hacimler yok ki.Siz küçük yatırımcıya karşı değil de fonun robotuna karşı oynuyorsunuz, orda da hacim sıkıntısı olur.TEB in gümüş hesabından direk gümüş al satı hacim kısıtlaması olmadan yapabilirsiniz.GMSTR de dediğinizi cidden çözemedim,ben 6 aydır habire gmstr alıyorum alım satımda çok sıkıntılı günler gördüm yani satıcı ortadan kayboluyor fon da elinde lot olmadığı zaman satmıyor marj yazın bir ara yüzde on artmıştı.Net aktif değer 23.5 iken 26 dan alış oluyordu.Hoş ben de almıştım ya neyse,ben biriktirme amacında olduğumdan fiyat önemli değil henüz tek lot satmadım.
    Dostum sen o teb alış satışı net öğren ben karşılaştırmalı yazacagım...ellerinde fiziki gümüş kalmadıgından satış yazamadılar sipariş ettiler gelince yazdılar..
    Şekerden biri habire aldı adamda gümüş bırakmadı

SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bakın marj yüzde on yukardayken bile bile bunu yazmışım.Demek ki benim bile fikrimi değiştirecek kadar marj açılmış.Bilmediğim bir şeyler yazmadınız.Ben de gümüşe inanıyorum,hala da gümüşteyim bana kızmadan önce ne diyorum onu tekrar düşünün değerlendirin.

4.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bakın marj yüzde on yukardayken bile bile bunu yazmışım.Demek ki benim bile fikrimi değiştirecek kadar marj açılmış.Bilmediğim bir şeyler yazmadınız.Ben de gümüşe inanıyorum,hala da gümüşteyim bana kızmadan önce ne diyorum onu tekrar düşünün değerlendirin.
    Gümüşün önümüzdeki dönemde artacağı konusunda hem fikiriz. Anlaşamadığımız tek konu şu. Bu fon an itibari ile arz/talep dengesi üzerinde yürüyor. Ama olması gereken gram gümüş x 6,5 = Fon fiyatı. Ama maalesef böyle yürümüyor ve uzun bir süre de böyle devam edecek görünüyor.
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    Gümüşün önümüzdeki dönemde artacağı konusunda hem fikiriz. Anlaşamadığımız tek konu şu. Bu fon an itibari ile arz/talep dengesi üzerinde yürüyor. Ama olması gereken gram gümüş x 6,5 = Fon fiyatı. Ama maalesef böyle yürümüyor ve uzun bir süre de böyle devam edecek görünüyor.
    Sn karayel bu kazığı daha önce yedik ,burda tortumlu ve diğer fonun müdavimi arkadaşlarla bunlar konuşuldu, eski sayfalarda bunlar var.Bakın tortumlu yukarda ne yazmış fon artık gümüş bulmaya başladı uzak durun diyor değil mi,neden bunu yazıyor,çünkü kağıdın doğasını biliyor,neyse umarım haklısınızdır ne diyeyim,benim için fark etmez zaten gümüşteyim gümüş yatırımlarım da devam edecek.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •