-
Yanlış anlaşılmasın,yapamayız edemeyiz demiyorum.Sadece iki senede olmaz bu işler diyorum.Bunların göz boyamasına insanları kandırmasına kızıyorum. Deseler ki biz bu işe başladık 10 senede tamamlayacağız eyvallah.Ülkemiz hakikaten güçlü bir ülke,bu kadar kötü yönetimlere rağmen ayaktayız.Gerçekten çok büyük tesislerimiz var ve dış güçler her zaman bunu kösteklemeye çalışıyor.bunun iktidarla falan alakası yok. Gerçekten korkuyorlar. Ereğli demir çeliği bir gezseniz;içinde tren çalışıyor,tesisten tesise arabayla gidiliyor.
Hele gölcük tersanesi otobüs durakları var. 2 Şeritli yollarda otobüsle dolaşıyorsunuz. Bizim işe ilk başladığımızda sokak arasında evlerin bodrumunda atölyemiz vardı. Şimdi çok konuşulan dil ovasına bir gidin kobi dediğiniz yerler çok ülkeye göre fabrika ayarına gelmiştir.
Son söz 2019 büyük firmalar için oldukça karlı geçmiştir.Borsada ne oluyor diyenler birde döviz ve kıymetli madenler üzerinden grafiğe bakarlarsa hala ne kadar ucuz kaldığını göreceklerdir.2020 yılı birleşik kaplar teorisine göre hisse yılı olacaktır diye bir kehanette bulunayım.(Teoriyi bilmeyen Cumhura sorsun o iyi biliyor)
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri