Artan

2.228,00 9.97 12:48
19,44 9.95 12:48
5,86 9.94 12:49
1.455,00 9.89 12:48
3,38 9.74 12:48
Artan Hisseler

Azalan

512,00 -9.94 12:49
11,87 -9.94 12:49
36,68 -6.05 12:48
37,72 -5.7 12:48
273,50 -5.69 09:55
Azalan Hisseler

İşlem

17.662.879.452,50 12:48
16.537.711.887,75 12:49
13.551.031.189,01 12:49
10.910.679.668,04 12:48
10.847.936.073,90 12:48
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8620 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,060
    Bence asıl sorun bu kadar hisse içinden hangisini alacağının kararını verebilmekte üstadım.

Ky tarama yapabilecek matriks e sahip değil Hemde bunu kullanacak kapasiteye sahip değil .

O yüzden sizin wm sistem bu sebeple çok önemli.

diye düşünüyorum. Bilgemin affına sığınarak bir talep oluşturmuş oldum.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Bence asıl sorun bu kadar hisse içinden hangisini alacağının kararını verebilmekte üstadım.

Ky tarama yapabilecek matriks e sahip değil Hemde bunu kullanacak kapasiteye sahip değil .

Sistemi oturtabilirsem Matriks 's gerek kalmayacaktır. Ben zaten kullanmıyorum. Ben AmiBroker kullanıyorum...

Taramalar da dahil her şey otomatik olacak...

15 dk. lık gecikmenin önüne geçemiyorum. 15. lık gecikme ile tüm bunları inşaAllah sağlığım elverirse sizlerle paylaşacağım...

Fakat her şeyi buradan paylaşmak mümkün değil...

Dışarıdan birisi sayfayı ziyaret ettiğinde benim bilgisayara boşu boşuna iş yaptırıyor ve yük bindiriyor.

O nedenle bunu yine bir site üzerinden yapmak daha mantıklı olacaktır. Buradan da belli başlı grafikleri paylaşmaya devam ederiz...

Fakat site işi hem zor hem masraflı oluyor...

Bakalım inşaAllah bir çaresine bakacağız...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,060

Sevgili üstadım. Biz şimdi eski siteye ulaşamıyoruz ya. Bazı eski arkadaşlara alışkanlık yapmış olabilir. Acaba diyorum bizim"WM sistem taramasını " buradan paylaşabilir misiniz. eğer sizin için bir sakıncası yoksa. .Hem piyasa bu kadar canlıyken belki yeni bişeyler keşfetme imkanı olur. Ne dersiniz ?
    (Aman bilge farketmeden mesajı okursunuz umarım. yoksa gene "başladı bu deyyuslar bir sürü şey istemeye" der)
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Sevgili üstadım. Biz şimdi eski siteye ulaşamıyoruz ya. Bazı eski arkadaşlara alışkanlık yapmış olabilir. Acaba diyorum bizim"WM sistem taramasını " buradan paylaşabilir misiniz. eğer sizin için bir sakıncası yoksa. .Hem piyasa bu kadar canlıyken belki yeni bişeyler keşfetme imkanı olur. Ne dersiniz ?
    (Aman bilge farketmeden mesajı okursunuz umarım. yoksa gene "başladı bu deyyuslar bir sürü şey istemeye" der)
    Buyur sana yılbaşı hediyesi olsun...

İşim bittiğinde bu sayfa da otomatik gelecek inşaAllah...

NOT: Dünkü kapanışa göre değil. Şu an benim yaptığım en son güncellemeye göre çıkan sonuçlardır...

WM_System Tarama Listesi Linki..

http://taanaliz-vir.tk/30-12-2019.html

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •