Sayfa 382/808 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482 ... SonSon
Arama sonucu : 6460 madde; 3,049 - 3,056 arası.

Konu: Günlük viop ticarethanesi

1.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Anında kaldırıp şimdi de geldiği yerde..abi bu gün resmen kumar ..endeks bile böyle..

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dükkana bile gelmiyorum... İşlem yapmak sakat... Paran cebinde olunca mal almak çok kolay... Tüccar gibi para cebimizde bekliyoruz...Nerede uygun olursa...
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

2.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Takılma öyleleri ne..
    Abi önemli olan strateji...
    Şimdi şu bir gerçek 93500 den ben 118500 Aralık vade alıp sembolik tutmuştum long 100 lerde sattım...
    Geçsinler o işleri...ne gündemler yaşadık..yemez abi..bildim demeyle olmaz .. önemli olan strateji

Çok takıldığımdan değil de...

Bu başlıkta olduklarından da değil...

Ekseriyeti engel listesinde zaten sağdan soldan alıntı yapan olmasa hiç görmeyeceğiz daha iyi olacak...

3. VAKBN son 5 dakikada alıcı satıcılar...

Saydığım üç kriterin ikisi sağlanmıştı, 3. sünün olmaması işgillendirmişti beni, o da oldu az önce...

Tabi hacim az diye düşünenler olabilir, ama VAKBN şu an banka hacim sıralamasında GARAN' dan sonra ikinci...

Gün sonuna kadar geçerse hiç hiç şaşırmam...

Tabi benim pozisyonum yok VAKBN' de onu da belirteyim...
    Son düzenleme : Verge; 30-12-2019 saat: 14:48.

4.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    dohol hayal kırıklığı, az zararla kapattım.

vakıf devam ediyor bakalım..
    Hocam tebrik diyorum... Başarılar diliyorum...Güzel analizler güzel işlemler geliyor..

Kimseye bulaşmadan kendi kendi kendimize rahat ve huzurlu işlemler yapıyoruz...

Beğendiğim bir kaç arkadaş daha var onlarıda buraya getirebilirsem ... Süper bir kadro olacak..
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

5.  Alıntı Originally Posted by Zülfü Aşkın Yazıyı Oku
    Hocam tebrik diyorum... Başarılar diliyorum...Güzel analizler güzel işlemler geliyor..

Kimseye bulaşmadan kendi kendi kendimize rahat ve huzurlu işlemler yapıyoruz...

Beğendiğim bir kaç arkadaş daha var onlarıda buraya getirebilirsem ... Süper bir kadro olacak..
    Sayende Zülfü hocam, ben teşekkür ederim.

6. Abi radarına takılan ne var başka..
    Şubat vade poz almayı düşünüyorum Ocak ayı bence çabuk geçecek
     Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Sayende Zülfü hocam, ben teşekkür ederim.

Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Çok takıldığımdan değil de...

Bu başlıkta olduklarından da değil...

Ekseriyeti engel listesinde zaten sağdan soldan alıntı yapan olmasa hiç görmeyeceğiz daha iyi olacak...
    Onlari bosver. Sidik yarisi yapiyorlar. Cuma tartismistik bankalarin durumunu. Endeks guzel bankalar direncteydi. Beklemek gerekirdi.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Teşekkürler herkese...
    Thy ve geriye kalan asels leri de verdim...
    141.225 den biraz kısa açtım...
    Kısmet artık...Bugün dediğiniz gibi kumar, çok zorladı artık... yurt dışı çok pozitif değil, dolar bir türlü bırakmıyorlar...Petrol 68 i devirdi...
    Herkese kolay gelsin...

Sayfa 382/808 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •