Alıntı Originally Posted by Ali Kütahya Yazıyı Oku
Sayın fibonacci�den ricam yorumu kaldırmasıdır. Zira bu platform da ben de dahil kendisinin yorumlarını dikkate alan insanlar var bu yorum kafa karışıklığına neden olabilir. Saygılar sunar herkese iyi seneler dilerim.
Geriye dönük bütün yorumlarımı lütfen okuyun..
1......KURUCU hissede defaatle çağrı olmaz dememe rağmen "kurucuya çağrı" hesaplaması yapılıyor..Burada yanlış kimde?
2.....A-B-C hisselerinde kottan çıkma,hisse birleşmeleri gibi durumlarda çağrı bir yötemdir.Uygulanır..Bu değişmez.Hatta daha dün KAP a halka açık ADANA-A-B-C hisseleri için 30 günlük çağrı fiyatlaması yapıldı...
3......BU yapılacak veya kesin olur yazmadım.Hatta olamayacağını nedenleriyle açıkladım.Ama milyonda bir ihtimalde olsa görmezden gelemeyiz..
4......Burada soru soran arkadaşlara kendi kıt bilgimle TTK da ve SPK mevzuatlarınca cevap vermeye çalışıyorum.Ama arkadaşlar sağolsun SAMANIN İÇİNDEKİ İĞNEYE ODAKLANIP ORAYI ÇEKİYORLAR.Ben mevzuatta yazanı buraya aktarıp ihtimalleri sıralıyorum..
5.....Hatta son yazımda kafalar bulanmasın diye nezaketen noktayı koymuştum.Yine de mevzu çok kurcalandı..
6......Kurucu sayfasında çoğu işB sahibi arkadaşlara soruları havada kalmasın diye yardımcı olmaya çalışıyorum.Ben olanı yazıp sonuna YTD ekliyorum...
SONUÇ...
A-B-C hisselerde imtiyaz olup olmamasına bakmadan ÇAĞRI yöntemiyle kottan çıkma UYGULANIR.Bu sadece bir yöntemdir...Vakıf imtiyazları ve Adana imtiyazları çağrı metodunda daha 1 aylık örnektir .
AMA İş-A-B-C hisselerinde kesin bu kullanılır diyemem...
Kurucuda yüzlerce kez ne olabileceği yazıldı.Çağrı uygulanmaz..
SAYGILAR...
KİŞİSEL GÖRÜŞÜMDÜR...YTD..YTD...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi