Originally Posted by myfinans TTE +0.95 İş portrföyün diğer tüm hisse fonları eksi. IPV'de %0.02 yapmış
ZPE 0,71 geldi
portföy hesaplama tablosu https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing
Originally Posted by admustafa IPV'de %0.02 yapmış Bu sefer az olmuş ama, beklemeye değer bence.
Originally Posted by myfinans Bu sefer az olmuş ama, beklemeye değer bence. Bugün ilave yapmıştım bakalım bekleyeceğiz ÖST'ler bile eksi yapmış Fakat IST'de o kadar ÖST var getiri de değişiklik olmadı pek.
Originally Posted by admustafa Bugün ilave yapmıştım bakalım bekleyeceğiz ÖST'ler bile eksi yapmış Fakat IST'de o kadar ÖST var getiri de değişiklik olmadı pek. İST iyi idare ediyor en büyük fonlardan biri oldu nerdeyse. IPV'ye benimde niyetim var ama KUB'la arasında kaldım, bakalım bi de FUB var.
Originally Posted by admustafa Neden bu kadar merak ediyorsunuz üstadım FID' i eksi gelecek gözüküyor. Neden mi? 110k lik fonum var ustadim yeterli sebep midir?😆😆😆 Eksi gelecek gelecekte kac gelecek. Ya sevmiim boyle tatile denk gelen eksileri
Originally Posted by Webster Neden mi? 110k lik fonum var ustadim yeterli sebep midir?[emoji38][emoji38][emoji38] Eksi gelecek gelecekte kac gelecek. Ya sevmiim boyle tatile denk gelen eksileri Tcd kaç gelecek[emoji1][emoji1][emoji848] Sent from my iPhone using Tapatalk
cikin forumdan Yeni yila burada girersek 2020 burada gecer😀😀😀
Forum Rules
Yer İmleri