Originally Posted by aliserpil2005 Webster bugünkü tcd kazancıyla bi telefon patlatır artık Valla ben tele para vermem ustadim Bu 4 gblik yetiyorda artiyor bile...
1 kilo hamsi 40 lira olmus hamsi fon varmidir Originally Posted by aliserpil2005 Webster bugünkü tcd kazancıyla bi telefon patlatır artık
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Originally Posted by servetbey dostum, kap daki pdf rapor uzerinden mi aliyorsun hisse isim ve adetleri.. Evet üstadım her ayın altıncı iş gününe kadar bildirmeleri gerekiyor
Originally Posted by servetbey 1 kilo hamsi 40 lira olmus hamsi fon varmidir dardanel hissesinde vardir hamsi
Originally Posted by servetbey 1 kilo hamsi 40 lira olmus hamsi fon varmidir ciddenmi yoldaş geçen pazar ank halinde kg 10 tl di aldım 2 kilo ;)
bir gun geriden verileri elde etse belki daha iyi tespit ederdik durumu ahh yaw.. Originally Posted by admustafa Evet üstadım her ayın altıncı iş gününe kadar bildirmeleri gerekiyor
TV de belki yoklama cektiler mualif kanal FOX hehe Originally Posted by OKTAY ciddenmi yoldaş geçen pazar ank halinde kg 10 tl di aldım 2 kilo ;)
bugün sistem 3 kere hata verdi 13.20 den beri alamadım gitti en az 1500 tl... https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=TCD
Forum Rules
Yer İmleri