Sayfa 47/139 İlkİlk ... 3745464748495797 ... SonSon
Arama sonucu : 1110 madde; 369 - 376 arası.

Konu: BALAT - Balatacılar Balatacılık

1.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku

Agam sen istersınde olmazmı.....
    Sağolasın Faşo Ağa m.Yamanlarin Gafur hani sen umpas a da alış yazacaktın?

2.  Alıntı Originally Posted by Hatİp Ağa Yazıyı Oku
    Agalarim endeks çok yükselmişti,Kasım Süleymani nin öldürülmesi olayı ile endekse bir satış geldi.Satislarin arkası gelebilir Ban göre ilerleyen günlerde .Ama bizim balat kendi çizgisine göre areket eder.
    Bu yüzden ben Balat ve umpas dışındaki hisselerimde %50 satış yaptım.
    Bu konu önemli Ağalar.Bu gerginlik altını yükseltir ,borsaya kısa vadede satış getirir.Butun hisseler çok yükselmişti bu olay düzeltmenin mazereti olur bana göre.
    Borsaya satış bugunle sınırlı kalmaz.Haftaya düşüş devam eder bana göre.

3. Katılıyorum hatip aga, bende gonderdim çoğu senedı, bebekler hariç... TL de beklemekte fayda var bır sure..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

4. Hatip Ağam balat ve umpas dışında hissem kalmadı .Nakit kraldir .

Arkadaşlar kısada 3,20 olur bu ... Artık yıl sonu hedefimiz ŞİRKETİN açıklamalarına göre fiyatlayacağız ytd AMOR
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by Hatİp Ağa Yazıyı Oku
    Agalarim endeks çok yükselmişti,Kasım Süleymani nin öldürülmesi olayı ile endekse bir satış geldi.Satislarin arkası gelebilir Ban göre ilerleyen günlerde .Ama bizim balat kendi çizgisine göre areket eder.
    Bu yüzden ben Balat ve umpas dışındaki hisselerimde %50 satış yaptım.
    Hatip Ağam sen yazdigindan beri borsa 115.300 den 113.000 e düştü. Uyarinla diğer hisselere bastım.Bu gerginlik önümüzdeki hafta borsayı daha aşağılara çekebilir. UMPAS -BALAT kardeşler sayesinde guvendeyim. Ilk günden bana çok faydaniz oldu Ağam. Teşekkürler .Saniye ye istersen bir acılı Adana yaptirayim .Yanında da Adana Salgami Ağam ne dersin?

7. Gaffur saniye senın hatun ona ıyı bak, kahyalıgı gerı alcaz gari..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

8. Endexe satışıda biraz abarttılar gıbı..

Sayfa 47/139 İlkİlk ... 3745464748495797 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •