Sayfa 244/864 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon
Arama sonucu : 6905 madde; 1,945 - 1,952 arası.

Konu: KLMSN - Klimasan Klima

  1. #1945
    10'LUK HİSSE KARDEŞİM bu sayfada yeni görüyorum sizin mesajlarınızı.Muhatap olduğunuz arkadaşlarımız (örneğin İBAGATİR)sizdende bendende kağıdın kıdemlisi arkadaşlar.Siz dün bir bugün iki hemen işin olumsuz tarafından bakarak iddialı cümlelerle açıkcası tahrik ediyorsunuz arkadaşları bana göre.Daha öncede yazmışdım bu sayfayı kişisel tartışma formuna dönüştürmeyelim isterseniz.Hoşca kalın.

  2. Egeendrustri ile kıyaslama yanlış olur. Ege belli bir yol katetmis ve hisselerinede bu yansımış şuan. Klimasan daha yeni ve yürümeye yeni başladı birde bunun koşusunu görün. Klimasan dünyanın 4 bir tarafina mal ihraç ediyor ve yeni yol almaya başlamış bir şirket. Hatta birçok ülkede bircok satın almalar yaptı. (Rusya, g.afrika vs) Bunun meyveleri bir kaç yıl içinde geldikçe bu fiyatlar komik kalacaktır. Şuandaki piyasa değeri bile çok komik.
    2020 fiyatlara daha hiç gitmedi. Hele bir gelsin çeyrek ve 6 aylıklar. Sabreden Enver vs takmasin.
    Bu hisse şuan tamamen bilanço ile gidiyor. O spekülatif içi boş hisselerde karıştırmayın.
    Çay veya kayfenizi yudumlayin. Keyfinize bakın..

    YTD..
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

  3. #1947
     Alıntı Originally Posted by eldoR21 Yazıyı Oku
    10'LUK HİSSE KARDEŞİM bu sayfada yeni görüyorum sizin mesajlarınızı.Muhatap olduğunuz arkadaşlarımız (örneğin İBAGATİR)sizdende bendende kağıdın kıdemlisi arkadaşlar.Siz dün bir bugün iki hemen işin olumsuz tarafından bakarak iddialı cümlelerle açıkcası tahrik ediyorsunuz arkadaşları bana göre.Daha öncede yazmışdım bu sayfayı kişisel tartışma formuna dönüştürmeyelim isterseniz.Hoşca kalın.
    Ben sadece enver var yazılmıştı ve sordum. daha sonra da enver olacağını sanmam yazdım çünkü tahta sığ bir tahta.
    Ama enver gibiler bilançoya bakmaz tarzları değil. Önce ibagatir bana saldırdı. o saldırana kadar ben olumsuz bir şey yazmadım. İsterseniz yukarıda yazdıklarına bakın garip garip yazmış. verdiği cevaplardan gördüğüm kadarı ile sizin dediğiniz gibi saygın biri değil. Ama benim tecrübelerime göre olumsuz yazan birine saldırı oluyor ise bilin ki o kağıt için süre bitmiştir. Aynı şeyleri aselsan da da yedimn 45 iken hayal kurmayın yazdım sonra kağıt 14 lere indi.
    Burası forum niye aksi düşünenler linç yiyiyor. Herkes görüşünü yazar kabul edersin ya da etmezsin.
    bir hisse sonsuza kadar yükselemez ki.
    Benim demek istediğim eğer spek kağıtta ise bilançoya bakmaz alıcı buldumu malı yapıştırır. onun dişinda bir şey yazmadım.
    Size iyi forumlar ....

  4. Merhaba arkadaşlar, 2.5 ay önce fiyat 9-10 bandındaydı. Şimdi 18-22 bandında. Herkes kazandı. Daha da kazanılabilir mi zaman gösterecek. Herkes bu kadar kazanmışken neden bu atışmalar oluyor anlamıyorum. Şu an fiyatı riskli bulanlar uzak durup seyretsinler. Yükseleceğine inananlarda hisselerini tutsunlar. Bu kadar basit. Bence şirket ile ilgili paylaşımlar çok daha önemli. YTD.

  5. Şirketin piyasa değeri 787 milyon...3 aylık karı 100 milyon yıl sonu 130 milyon..önümüzdeki yıl 200 milyon ve üzeri kar rahatlıkla yapacaktır..bu koşullar ve beklentiler varken hisse neden geri gelsin...lütfen yapıcı değerlemeler yapalım.temelsiz kuru sıkı atmayalım..yok efendim çok çıktı geri gelir zaten 23 den dönmüş realizasyonu iran-abd olayı neticesinde abartmış...bana kalsa geri gelsin isterim alım için fırsat yaratır ama haksızlık olur..gerçek şu ki klimasan çok kaliteli bir şirket olmuştur şirket değeri artarak devam edecektir..Hissede olan arkadaşlara bol kazançlar dilerim..

  6.  Alıntı Originally Posted by 10lukhisse Yazıyı Oku
    Ben sadece enver var yazılmıştı ve sordum. daha sonra da enver olacağını sanmam yazdım çünkü tahta sığ bir tahta.
    Ama enver gibiler bilançoya bakmaz tarzları değil. Önce ibagatir bana saldırdı. o saldırana kadar ben olumsuz bir şey yazmadım. İsterseniz yukarıda yazdıklarına bakın garip garip yazmış. verdiği cevaplardan gördüğüm kadarı ile sizin dediğiniz gibi saygın biri değil. Ama benim tecrübelerime göre olumsuz yazan birine saldırı oluyor ise bilin ki o kağıt için süre bitmiştir. Aynı şeyleri aselsan da da yedimn 45 iken hayal kurmayın yazdım sonra kağıt 14 lere indi.
    Burası forum niye aksi düşünenler linç yiyiyor. Herkes görüşünü yazar kabul edersin ya da etmezsin.
    bir hisse sonsuza kadar yükselemez ki.
    Benim demek istediğim eğer spek kağıtta ise bilançoya bakmaz alıcı buldumu malı yapıştırır. onun dişinda bir şey yazmadım.
    Size iyi forumlar ....
    Sen harbi çok garip bir adamsın ya 😂 bu kağıt 12 den 9-10 gelince burda birçok kişi olumsuz yazıyor diye eleştriliyordu ( eleştirenlerden biride benim , belki bazen bende eleştiri yedim )hatta hisse nominale inecek bile deniliyordu sonuç ortada hisse 23 ü görmüş yabancı oranı yükseliyor , şimdi biri saldırı yiyorsa hisse düştümü yani 😂 hisse bittimi yani 😂 totemcimisin sen, sen harbi neden bahsediyon birader ya , ha ben saldırdıysamda senin hadsizliğin yüzünden (bilanço tablo zırvalıyorsun demek ne demek ) , ha biz enver menver bu gibi adamlara göre de hareket etmeyiz hissenin kafamızda bir değeri vardır onu bekleriz , bunun gibi heriflerin sadece hareketlerini takip ederiz bunlara göre al-sat kararı vermeyiz, aselsan örneği vermişsin o zaman 1000 tane adama sorsan 999 u hareket manipülasyon şişirme derdi merak etme saçma sapan bir hareketti o 😂, bir hisse sonsuza dek yükselmez yazmışsın doğru ama o şirket mali tablolarını bozarsa eğer , tekrar söylüyorum sana sen önce bir klimasanı araştır geçmişini incele , geleceği ile ilgili bir araştırma yap sonra konuşalım , öyle hisse % 20 yaptı deyip atlama hisseye , sonra bak zarar edersin sürekli , başta cahilcuhela kardeşlede didiştik ama şuan onu takdir edenlerden biriyim katkısından dolayı , bilgin vardır yanlışta eleştirebilirsin niyetin iyidir bizden saygı görürsün ama öyle şirket hakkında bilgin yok örnek verdiğin şirketi (egeen) araştırmamışsın yazıyosun burda 😂,böyle olmaz , o zaman gelecek tepkilerede tepki verme , sana tavsiyem yatırım stilini veya felsefeni değiştir bu şekilde zarar görürsün sürekli ,

  7.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Şirketin piyasa değeri 787 milyon...3 aylık karı 100 milyon yıl sonu 130 milyon..önümüzdeki yıl 200 milyon ve üzeri kar rahatlıkla yapacaktır..bu koşullar ve beklentiler varken hisse neden geri gelsin...lütfen yapıcı değerlemeler yapalım.temelsiz kuru sıkı atmayalım..yok efendim çok çıktı geri gelir zaten 23 den dönmüş realizasyonu iran-abd olayı neticesinde abartmış...bana kalsa geri gelsin isterim alım için fırsat yaratır ama haksızlık olur..gerçek şu ki klimasan çok kaliteli bir şirket olmuştur şirket değeri artarak devam edecektir..Hissede olan arkadaşlara bol kazançlar dilerim..
    2019 da kur %10 arttı , ekonomi canlanmaya başladı biraz daha artacak bunun ciro üzerinde ortalama olumlu etkisi olacak , ayrıca %15 kapasite artışı 2020 de tam etkisi olacak , ayrıca gümrük işlemleri ile ilgili bir belgede almışlardı bununda etkisi görünecek ufak olsada , rahatlıkla 200 geçmesi gerekir karın , birde iyi bir temettü en az 1 TL , birde yatırıma başlıyoruz açıklaması o zamanda hisse neden 45-50 yi geçmiyor diye burda yeriz birbirimizi 😂, ama ondan önce belli biraz daha dalavere işlemleri yapacaklar bunlar bu tahtada , benim bildiğim yabancı fonlar genelde aralık ocak ayında pozisyon kapatıp pozisyon açarlar ben ondan dolayı yabancı artışını önemsiyorum hissede,

  8. Şenocak markamızı büyütmek için her geçen gün daha çok çalışıyoruz
    “KARŞILIKLI GÜVEN VE İŞ BİRLİĞİNE DAYALI TİCARİ İLİŞKİLERİMİZİN BİZİ BU GÜNLERE GETİRDİĞİNE VE GELECEĞE TAŞIYACAĞINA İNANIYORUZ. SEKTÖRDE BİR FARKINDALIK YARATABİLMEK ADINA İNOVASYON İLE BİRLİKTE PAZARLAMANIN DA HAYATİ BİR FONKSİYON OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUZ.”
    19 Ağustos 2019 KAĞAN DEMİRGİL 0

    Şenocak Yurtiçi Satış Müdürü Erdinç Kurdoğlu

    Ticari soğutma sektörünün en önemli oyuncularından biri olan Klimasan’ın kuruluşu ve gelişiminden bahseder misiniz?

    Klimasan’ın ticari macerasını, kökü 1915 İzmir’ine dayanan Şenocak markasından bağımsız düşünemeyiz. Şenocak Müessesesi adı altında faaliyet gösteren bu aile şirketi, Türkiye’nin kurulduğu ve hızla sanayileştiği 1915-1968 yılları arasında elektrikli ve gazlı ürünlerin üretimi ve satışı üzerine faaliyet gösteriyor. Hatta Türkiye’ye ilk ev tipi buzdolabı 1930’lu yıllarda yine bu şirket ile Türk kullanıcısına merhaba diyor. Klimasan A.Ş. ise 1969 yılında Şenocak Ailesi’nin iklimlendirme ve soğutma sektöründe üretim, satış ve ihracat yapmak üzere kurulmasıyla başlıyor. İzmir Çiğli tesislerimizden Manisa OSB’de kurulu yeni fabrika binamıza 2008 yılında taşınıyor. Brezilya merkezli ticari soğutma devi Metalfrio Solutions’un %69’luk hissesini satın almasıyla Klimasan’ın küresel bir oyuncu olduğu artık tescil edilmiştir. 1997 yılında halka açılan şirketin geçtiğimiz günlerde Borsa İstanbul’un ev sahipliğinde katıldığımız Özel Gong Töreni’yle birlikte 50. Kuruluş Yılı Faaliyetleri’nin de duyurusunu yapmış olduk. 2019 yılı sonuna kadar bu kapsamda bazı etkinlik ve iletişim çalışmalarımız olacak.


    Son dönemde yine soğutma sektörüne yatırım yaparak büyümeye devam ediyorsunuz. Şirketin son zamanlardaki yapılanması ve çalışmalarından bahseder misiniz?

    Klimasan gerek yurt içi ve ihracat pazarlarındaki kurumsal müşterilerinde gerekse yurt içinde Şenocak markasıyla hizmet verdiği müşterilerinde istikrarlı büyüme sergileyen bir şirket. Karşılıklı güven ve iş birliğine dayalı ticari ilişkilerimizin bizi bu günlere getirdiğine ve geleceğe taşıyacağına inanıyoruz. Sektörde bir farkındalık yaratabilmek adına inovasyon ile birlikte pazarlamanın da hayati bir fonksiyon olduğunu düşünüyoruz. 2019 yılı içinde tamamlamayı planladığımız üretim bandı ve depolama alanı inşaatımız sürüyor. 3. çeyrekle birlikte ilave 9.000 m2 daha kapalı alan ile yaklaşık %15 kapasite artışına ulaşacağız. Özellikle kurumsal müşterilerimize yönelik süreç avantajı sağlayacak olan yenileme merkezimizi devreye aldık. Operasyon ve iklim şartları nedeniyle sahada yıpranan soğutucuların gerek fiziksel gerekse soğutma teknolojileri aksamlarının yenileme, tamir ve değişimleriyle ürün yaşam sürelerini uzattığı operasyon merkezi, müşterilerimize ciddi bir maliyet avantajı sunuyor.

    Geniş bir ürün yelpazesi ve farklı markalarla müşterilerine hizmet sunuyorsunuz. Öne çıkan, fark yaratan ürün veya ürün gruplarınız hangisi?

    Dünyanın birçok ülkesinde hatta aynı ülke içinde aynı müşterimizin farklı ihtiyaçları olabiliyor. Buna sadece yüksek kalite ve malzeme bilgisi ile cevap verebilmek mümkün değil. Hedef pazardaki tüketici ve hatta operasyondaki çalışanların tüm beklenti ve ihtiyaçlarını bilmek gerekiyor. Ürünü çeşitlendirebilmek için tasarım, teknik ve üretim kısıtlarını da göz önünde bulundurmamız lazım. Son yıllarda Klimasan olarak kurumsal müşterilerimize özel geliştirip sunduğumuz ürün gamımız rağbet görüyor. Özellikle enerji tasarrufu sağlayan soğutma sistemleri, perakende sektöründe farkındalık ortaya koyan aydınlatma seçenekleri sunduğumuz modeller hem yurt içinde hem de yurt dışında ilgi görmekte. Sahada genellikle mağaza dışında konumlandırıldığı için hedef ülkedeki iklim şartlarına dayanıklı yüzey ve görsel giydirmeye sahip ürünlerimiz tercih ediliyor. Elektrik kesintisinin çok olduğu veya düzensiz voltajın söz konusu olduğu pazarlara yönelik yedeklemeli sistem kullanan inovatif ürünümüze kara Afrikası ülkelerden büyük talep olduğunu söyleyebiliriz.

    Bulunduğunuz sektörde çok yoğun bir rekabet söz konusu. Satış ve pazarlama faaliyetlerinizi nasıl biçimlendiriyorsunuz?

    Gerek kurumsal gerek son kullanıcı tarafında hem güçlü hem sektör tecrübeli pazarlama ve satış ekiplerimiz var. Özellikle son yıllarda yaptığımız organizasyonel dönüşümle devreye aldığımız projelerle nihai tüketiciye yönelik fark yaratan dönüşler alıyoruz. Pazarlama stratejimizi ve satış projelerimizi tüm iş ortaklarımızın ve hedef kitlemizin katılımıyla oluşturuyoruz. Bunu oluştururken özel araştırma bulgularımızı ve güncel piyasa verilerini de kullanıyoruz. Sektör gelişmelerini ve rakiplerimizin faaliyetlerini özel yazılımlarla tam zamanlı olarak takip ediyoruz. Özellikle dijital paylaşımlarından basın yansımalarına kadar günlük raporluyor ve yorumluyoruz. Pazarlama projelerimizi yapılandırırken hedef kitlemizi sosyal medyada sürekli yapay zeka ve büyük veri araçlarıyla takip ediyoruz. Onların ortaya koyduğu trend ve tespitler bize beslendiğimiz içgörüler olarak katkı yapıyor. Hem kreatif hem de dijital tarafta sektöründe öncü ve başarılı ajanslarımızla hızlı reaksiyonlar alabiliyoruz. Özellikle perakende kanalda Şenocak Bayiler Toplantısı’nda, münhasır distribütörümüz Seren Ticaret ile yılda bir kez bayilerimizle bir araya gelip sezondaki iletişim ve tutundurma faaliyetlerimizi planlıyoruz. Yıl içinde düzenli olarak değerlendirme toplantıları yapıp yol haritamızı gözden geçiriyoruz. Bu yılın başında “Birlikte Adım Adım” mottosuyla yola çıktığımız iş ortaklarımızla Şenocak markamızı büyütmek için her geçen gün daha çok çalışıyoruz.


    Son dönemin gündem maddelerinden biri dijitalleşme ve Endüstri 4.0. Sizin şirket olarak bu alandaki bakış açınız nedir? Üretim, dağıtım, tasarım, satış, pazarlama vb. alanlarda dijitalleşme açısından hangi düzeydesiniz?

    İnternet hayatımıza girdiğinden beri sadece günlük yaşamımızı değil aynı zamanda iş yapış şekillerimizi de kökünden değiştirdi. Her ne kadar dijitalleşme öncelikle finans ve alışveriş gibi hizmet süreçlerinde yaygınlaştıysa da sizin de bahsettiğiniz birçok alanda yayılması uzun bir zaman almadı. Biz de Klimasan’da başladığımız Endüstri 4.0 çalışmalarında ilk etapta üretim-iş süreçlerimizde izlenebilirlik sağladık. 2018 yılında kalite ve sevkiyat süreçlerimizi IoT alt yapısı kullanarak yeniledik. Aynı yıl yaptığımız robot yatırımımızla kalite ve birim üretim performanslarımızı artırdık. 2019 yılıyla birlikte iş zekası yazılımımızı devreye alarak gerçek zamanlı raporlama ve ilgili bölümlere içgörü ve trend analizleri sunabiliyoruz. Satış sonrası hizmetler için tasarladığımız bulut tabanlı mobil yazılımımızla sahadaki teknik servislerimizle gerçek zamanlı çağrı yönlendirme, yedek parça siparişi verme ve müşteri hizmet onayını sisteme yüklemek mümkün oluyor. Ayrıca yine bulut tabanlı tedarik zinciri portalıyla Ar-Ge bölümümüzün talep ettiği tasarımları iş ortaklarımızla daha hızlı ve güvenli olarak paylaşıyoruz. Bunun bir sonraki aşamasında planlama ve sipariş projelerimizle satın alma tarafında da süreç iyileştirmesi planlıyoruz. 2020 yılıyla birlikte özellikle adam/iş sayımızda iyileştirme yapacak robotik üretim süreçlerinin Ar-Ge ve planlamasını yapıyoruz.

    Satış sonrası hizmet konusunda Klimasan’ın yaklaşımı ve çalışmaları nelerdir?

    Şenocak markasıyla yurt içinde, Klimasan markasıyla yurt dışında faaliyet gösteriyoruz. Yiyecek ve içecek endüstrisinin seçkin markalarının tercih ettiği satış sonrası hizmetler çözüm ortağı olarak müşterilerimize ticari soğutma ekipmanlarını yönetmeleri ve korumaları için farklı hizmetler sunuyoruz. Bu hizmetler:

    • garanti kapsamında onarım

    • garanti sonrası servis ve bakım hizmeti

    (hem Şenocak hem diğer markalı ürünler için)

    • uzatılmış garanti ve ürün kaskosu kapsamında

    onarım

    • sebil sanitasyonu

    • depolar ile satış noktaları arasında nakliye

    • ürün yenileme (hafif ve ağır)

    • yedek parça tedarik

    Bu iş kalemlerini sağlarken de tüm şehirlerde hizmet veren 250’ye yakın servis noktamız ve 600’den fazla teknisyenimiz Klimasan için özel tasarlanmış, akıllı telefonlarda çalışan mobil uygulamamızı kullanıyor. Bu uygulama sayesinde hem Klimasan Life Cycle olarak kendi ekibimiz hem de müşterilerimiz ziyaret edilen noktaların fotoğraflarına, GPS konumlarına ulaşabiliyor. Yine bu uygulama sayesinde müşterilerimizin açtıkları servis talepleri bir kaç dakika içinde bölgedeki en yakın yetkili servisimize otomatik olarak atanıyor ve müşterilerimiz de çözüme ulaşan taleplerini eş zamanlı olarak takip edebiliyorlar. Klimasan olarak, hem garanti süresince hem de garanti sonrası dönemde sunduğumuz bu hizmetler ile müşterilerimizin derin dondurucularına hızlı servis verebiliyoruz. Kurumsal müşterilerimiz için ise soğutucularını en verimli şekilde, üstelik daha düşük işletme maliyetleriyle kullanmalarını sağlıyoruz. Bu şekilde, biz müşterilerimizin ekipmanlarını, ürünlerini sahada, satış noktalarında yönetirp bakımlarıyla ilgilenirken, müşterilerimiz de ana işlerine odaklanabiliyor.

    Şirket olarak sürdürülebilirlik alanına da yatırımlar yapıyorsunuz. Bu alanda ne tür bir yaklaşımınız ve çalışmalarınız var?

    Klimasan olarak, yüksek kaliteli ürünlerin tasarım ve üretiminde sürekli iyileştirme yaparak çevrenin, doğanın korunması konusunda kararlıyız. Şirketimizin Çevre, Enerji ve Karbon Yönetim Sistemi; ofiste ve üretim süreçlerinde kullanılan tüm malzemelerin seçiminde, kullanımında ve elden çıkarılmasında geçerli yasalara, düzenlemelere, izinlere, kirlilik önleme uygulamalarına ve politikalarına uyumludur. Ayrıca her yıl Çevre, Enerji ve Karbon Ayak İzi kapsamına giren işimizin her alanında atık, enerji tüketimi ve karbon ayak izi azaltma çabalarının sürdürülmesini hedefliyor, bunun için iyileştirme aksiyonları gerçekleştiriyoruz. Ürettiğimiz derin dondurucu ve soğutucular, yüksek performansla günde 24 saat sürekli çalışan makinelerdir. Amacımız, aşağıdaki gibi tasarımda daha verimli çözümlerle soğutucularımızın enerji tüketimini azaltmaktır:

    – Poliüretan yalıtım kalınlığını optimize etmek,

    – Enerji verimli (EC) fan motorlarını kullanmak,

    – Soğutma sistemini optimize etmek,

    – LED’leri iç aydınlatmada kullanmak,

    – Akıllı termostat kullanmak.

    Öte yandan, soğutucuların elden çıkarılması durumunda da çevrenin bundan olumsuz etkilenmesini istemiyoruz. R600a ve R290a gibi nispeten daha çevre dostu soğutucu gazları kullanmakta, ürünlerin bertarafını yasal yönetmeliklere uygun olarak yapıyoruz. Ar-Ge ekibimiz, ürünlerin karbon ayak izini en aza indirgemek için geri dönüştürülebilir ve daha az kimyasal atığa sebep olacak malzemeler kullanırken, tasarım ve üretimin her aşamasında sürdürülebilir çözümler ve uygulamaları aramaya devam ediyor. Klimasan olarak, ticari soğutucu sektöründe ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Belgesi alan ilk şirketiz. Karbon ayak izimizi 2011 yılındanbaşlayarak her yıl hesaplayıp raporluyoruz. Sürdürülebilirlik liderliğini geliştirmek ve çevresel etkisini azaltmak için Klimasan’da kendi karbon yönetim stratejisimizi uyguluyoruz. Elektrik, doğal gaz tüketimi, soğutucu akışkanlar emisyonları, şirketimizin karbon ayak izi üzerinde hızlı bir etki yaratabilecek öncelikli noktaları olarak belirlenmiştir. Karbon yönetim metodumuzu geliştirmek amacıyla her bir işlemi iyileştirmek için eylemler gerçekleştirilmektedir.

    2019 yılında nasıl yenilikler göreceğiz sizden? Bu yıl özelinde genel olarak hedefleriniz ve öngörüleriniz nelerdir?

    2018 yılında Şenocak markalı ilk münhasır satış mağazamızı Seren Ticaret’in de desteğiyle Adana’da açmıştık. Bu yıl İzmir, Ankara, Konya ve Bodrum mağazalarımızı devreye aldık. Özellikle dağıtım kanalımızın güçlü olduğu illerde tabelalı bayi ve yetkili servis sayımızı hızla artıracağız. Bizim amacımız bu mağazaları ürün satılan noktalardan ziyade markanın bayrağını taşıyan ve sektörü büyütecek birer deneyim merkezi haline getirmek. Bu konuda projeler üreten sektöründeki ilk marka olmayı hedefliyoruz. Web sayfamız ve sosyal medya üzerinden gelen müşteri taleplerimizi doğrudan Klimasan Müşteri Hizmetleri’ne iletmeye başladık. 444 07 89 çağrı merkezimizin kapasitesini artırarak hem kurumsal hem de son kullanıcılarımıza daha hızlı dönüş yapabileceğiz. Üretimini yaptığımız Şenocak markalı A+ ve A++ enerji sınıfı sandık tipi derin dondurucular için sürekli 5 yıl garantiyi sektörde ilk kez biz gerçekleştirdik. Yine ev tipi derin dondurucularımızda 7 yıl garantiyi sezon sonuna kadar müşterilerimize ücretsiz sunacağız. 2020 yılında yeni ürün modellerinin ve hizmetleri devreye almak için çalışmalar yapıyoruz.

Sayfa 244/864 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •