İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa için kritik uyarı: 38 paket sigaraya bedel…
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/is...bedel-41413402
Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı
Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil
Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok
Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.
İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa için kritik uyarı: 38 paket sigaraya bedel…
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/is...bedel-41413402
Biraz da zaman tüneli yapalım.2018 başlarında böyle demiş bu forumdan birisi... mış da mış mış...Originally Posted by Sadecegrafik
))
Sadece bu arkadaş değil geneli böyle diyordu..
Konut faizleri 2019 da yüzde 3.20 olacakmış.Evler bankaya kalacakmış.Forumdaki abinin(!)biri de ben de bu enayilerin evini alacağım, hiç de acımayacağım beter olsun bu betocular diyordu hatırladığım kadarıyla şimdilerde ortalarda görünmüyor neyse geldik 2020 ye faizler 0.79.Bunu da buraya not etmeden geçmeyelim.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.
Dolar bazında arttıysa konuş.
Altın bazında arttıysa zurna çal.
diger bir hususta tum projelerin durmasi..devlet yardimini millet cebe atip akrabalarinda kaliyordu..nasil olsa 2 sene sonra yeni evleri olacakya..
simdi hepsi daha hafriyati alinmamis kentsel donusumleri ile ve kira yardimi olmadan yeni evlere tasiniyorlar..bizzat cevremde boyle aileler cok mevcut..
Faiz tahmini tutmamış
fakat düşük faize rağmen bir sürü evin bankaların eline geçeceği kısmı tutmuş.
Problem nedir anlayamadım.
Öngörüsü % 100 tutan biri varsa aramızda gösterin.
Bence öngörü yapmaktan kaçınmakta fayda var aslında ama hepimiz yapıyoruz kendimizi tutamıyoruz çok çekici bir şey ben bildim demek. Ayrıca sadecegrafik in haklı çıkması ile çıkmaması arasındaki çizgi çok ince, farklı politikalar veya farklı bir abd hükümeti ile aslında gayet haklı da çıkacaktı onun işini sarı reis sınırsız dolar basarak bozdu değilse haklı çıkardı.
Yer İmleri