Sayfa 211/310 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261 ... SonSon
Arama sonucu : 2477 madde; 1,681 - 1,688 arası.

Konu: PAGYO Panora GYO A.Ş.

1. Hacimli düştü,galip veya bir başkası operasyon yaptı ve bitirdi yukarı gidecek beklentisi olan hisse gap dolması önemli degil adamlar malı boşaltı zaten son zamanlarda sosyal medyada galip ismini kullanarak hissede dikkatleri çekmek istediler birileri operasyon yaptı ve bitirdi.

Patron neden borsada hisse satar demek ki şirketinin şuan ki ederine ve kıymetine güvenemiyor yani pazarlayamıyor o zaman birisi ile anlaşır hisse yukarı taşır malı satar nakite döner en güzel operasyon

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi degildir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzuluk-AKYAZI
    Gönderi
    250
    Küçük yatırımcının mal sattığını sanmıyorum...Hisse sığ olduğu için, malı döktüremiyorlardı,7,40'a götürerek döktürme operasyonu yaptılar...Mart ayı temettü ayı...yaklaşıyor...Ben şahsen sırf temettüsü için buradayım...Borcu yok harcı yok...Neler olacağını göreceğiz...

3. Temettü hariç bu hissede risk almak ne kadar dogru bilemiyorum aldıgım risk, hissenin kurumsal yapısı,bekleme süresi,enflasyon hesaba katarsak verecegi temettü ile aldığımız risk ne kadar doğru orantı taşıyor bu hisse.....temettü hariç bir beklentisi yoksa bugun ki hareket çok normal düştüğü yerden kaldıracak babayiğit varmıdır acaba

Ytd

4. Dünkü duruma ek olarak 3 milyon 785 bin TL para çıkışı olmuş, yabancı oranı ise yükselişini 7. güne taşımış ve %4,46 olmuş...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzuluk-AKYAZI
    Gönderi
    250
     Alıntı Originally Posted by Nabız Yazıyı Oku
    Temettü hariç bu hissede risk almak ne kadar dogru bilemiyorum aldıgım risk, hissenin kurumsal yapısı,bekleme süresi,enflasyon hesaba katarsak verecegi temettü ile aldığımız risk ne kadar doğru orantı taşıyor bu hisse.....temettü hariç bir beklentisi yoksa bugun ki hareket çok normal düştüğü yerden kaldıracak babayiğit varmıdır acaba

Ytd
    Bu kağıda yatırım yapmak risk almak değil;Ankara Oran'da yarı fiyatına iş yeri sahibi olmaktır,bunu unutmayın..!

6. Piyasa öyle görmüyor ama benim gözümde ederi farklı ama tek gerçek var şuan ekranınızda gecen hissenin fiyatı birileri yanlış hesap mı yapıyor yoksa hayal mi kuruyor bilemem

Ytd

7.  Alıntı Originally Posted by Muallim Yazıyı Oku
    Bu kağıda yatırım yapmak risk almak değil;Ankara Oran'da yarı fiyatına iş yeri sahibi olmaktır,bunu unutmayın..!
    %97 doluluk oranı ile sayın Muallim...

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzuluk-AKYAZI
    Gönderi
    250
    40 bin lot şu anki 6...lira ile 240 bin tl yapar...240 bin liralık evin getirisi 12 bin liradan fazla etmez...Kiracının yapacağı hasar da cabası...Ama 40 bin lotun temettü geliri en az 20 bin tl yapar...Hesap ortada...

Sayfa 211/310 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •