Tesekkurler dostum bir is bulsak nefis olur bana 8 ay sgk prim lazim emekli olmak icin Originally Posted by Webster Servetbey Ben de size bir kiyak yapacagim Bende ahde vefa onemlidir
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Originally Posted by myfinans TCD'yi ons az biraz törpüleyebilir. Bir es... de biliyordu bu durumda ons cokecek Neden poz acsin ki?!
Originally Posted by servetbey Ben yarin bakarim mk hesabi yaparim ama eurobond forum sayfasina gelin Tamamdır 👍👍
Originally Posted by Webster Servetbey Ben de size bir kiyak yapacagim Bende ahde vefa onemlidir😀 Pm attim 😀
Originally Posted by shangil Bir es... de biliyordu bu durumda ons cokecek Neden poz acsin ki?! Bak azerbulbul Senin kafan calisiyor diye veyselinkidemi calissin Veyselin kafa durur bazen
Tamam kanka... Originally Posted by Webster Pm attim
Originally Posted by servetbey Tesekkurler dostum bir is bulsak nefis olur bana 8 ay sgk prim lazim emekli olmak icin Ah inan bende el kapisinda surunuyorum Elimde olsa yardim etsem bu konuda Ama aramizda esnaf varsa 8 ay seni gosterebilir Arkadaslar dikkate alalim servet hocami
Originally Posted by shangil Bir es... de biliyordu bu durumda ons cokecek Neden poz acsin ki?! Altının uçtuğu bir önceki gün açılmış varsa ne yapacak?
Forum Rules
Yer İmleri