EIB borsanın yükseleceğini öngörüp dünkü hisse oranınını %9'lardan 6'lara kadar düşürmüş.
ters repo oranınıda %67 'lerden %75'lere çıkartmış, bu kadar büyük mallığın mükafatınıda +0,3 getirerek almış oldu gerçekten tebrikler.
nasıl çok yükselmeyebiliriz diyerek baya kafa yormuşlar ve başarmışlar.
Eib için risk olarak hisse sayısını ikiye indirmesini görüyorum. Kazanç da kayıpta fazla olabilir. Özellikle bu hisselerden biri oldukça primli. Ama ben güveniyorum ve devam ediyorum.
Yaniliyorsun ustad
Hisse 2 adet olmayabilir
Bu ayi bilmiyoruz
Farzet 2 adet
Dun ikisi de arti 3 den fazla yapti
Eib e etkisi ne olduhic birsey gibi
Bist eksi 5 te yapsa bundan etkilenmez
15 ekim tarihi size klavuz olsun
Tum fonlar 15 ekimde asagi saldi enaz eksi 5
Bu hic dusmemis
Fatih hocam ozel sektor tahvili var
Odemelerde zorluk cikarirsa olabilir
Hangi firma var bilmiyorum
Ama karamizaha gerek yok birsey olmaz
Bahceli olurse bilemem
İnşallah, o zaman devam ediyoruz.Düşen piyasada kazandıran fon bulmak çok zor.
196k tcd alimi girildi
Bist ogleden sonra eksi yaparsa benim icin iyi olur 😀
üstad şimdi bende de tcd var bugun iyi aldım ona satış versem akşam oluşacak fiyattan mı satar, aynı zamanda alım versem pazartesi mi alır? nasıl yapmak lazım. ben pazartesi biraz satış gelebilir akşam kapanıştan alsam iyi olur düşüncesindeyim nasıl yapmam gerekiyor
EIB borsanın yükseleceğini öngörüp dünkü hisse oranınını %9'lardan 6'lara kadar düşürmüş.
ters repo oranınıda %67 'lerden %75'lere çıkartmış, bu kadar büyük mallığın mükafatınıda +0,3 getirerek almış oldu gerçekten tebrikler.
nasıl çok yükselmeyebiliriz diyerek baya kafa yormuşlar ve başarmışlar.
EIB portföy büyüklüğünde %50 artış olmuş 2 günde. Hisse ağırlığının düşmesinin en büyük sebebi bu. 17 milyonluk portföyde 1.7 milyonluk hisseyi hiç satmasanız bile portföy büyüklüğü 25 milyona çıktığında hisse ağırlığı %6.8'e düşer.
Yer İmleri