Originally Posted by myfinans Gene ABD yaptırım haberleri gelmeye başladı.Bu defa İran'a. Ben abd oyun kuruyor demistim demi bosuna altin almamisim
Originally Posted by myfinans Gene ABD yaptırım haberleri gelmeye başladı.Bu defa İran'a. İrana zaten yaptırım uyguluyor yeni bir durum değil ki üstadım
Originally Posted by admustafa ACC'yi dün güncelledim yeni dağılım raporuna göre sanırım eski dağılım var üstadım sizde. İsterseniz güncel halini kopyalayın. Birde tablomuz saat 18:40'da kapanış değerlerini alıyor Sadicim tcd arti 1 yaparmi dersin
Originally Posted by admustafa İrana zaten yaptırım uyguluyor yeni bir durum değil ki üstadım Yok sadicim abd demiski iran saldiracak elimizde istihbarat var Bunu bahane edip...
Originally Posted by Webster Sadicim tcd arti 1 yaparmi dersin Artı 1 zor gözüküyor üstadım. Yaparsa iyi olur aslında dün alamadıklarımın kârı gelecek nasıl olsa
Originally Posted by admustafa Artı 1 zor gözüküyor üstadım. Yaparsa iyi olur aslında dün alamadıklarımın kârı gelecek nasıl olsa +1 büyük süpriz olur Sent from my iPhone using Tapatalk
Borsa hacim dün 20 milyar bugün 15 milyar. Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by burak1987 +1 büyük süpriz olur Sent from my iPhone using Tapatalk Bende beklemiyorum +1 ama süprizde yapabilen bir fon TCD
Forum Rules
Yer İmleri