-

Originally Posted by
İluvatar
Çok uçmuşsunuz

)
6 lira abartmadan yazdim... Hisse 2 lirayi bir gorsun herkes bir dokulsunde soluksuz 4 lira sonraki binenler de yine iner 5-6 arasi cok rahat olacagini ve bununda kisa zamanda olacagini dusunerek hisselerimi aldim. Alma nedenim fiyatin uygun olmasi pddd oranin dusuk olmasi kredibilitesinin yuksek olmasi ve isbankasi istiraki olup yakin zamanda isbankasini hazineye gececek olmasi almama neden oldu. Ayrica guzel bir grafigi var teknik calismalarimida paylasacam yakinda. Derinhisseninde odaklandigi hisselerden birisidir. Bu arada hubvc nin nerden nereye geldigini gordunuz gormediyseniz arastirmalisiniz. Tskb de ayni sekilde gelse şasirirmiyim artik şasirmam hersey ortada. Vakifbankin hazineye gecmesi ile vakif istiraklerinin nasil degerlendigini biliyormusunuz? Ayni şey şu anda da var ancak hickimse taşlari oturtmuyor yerine... İşbankasi Ataturk hisseleri hazineye gececekmi? Evet bence en kisa zamanda gececek peki sonraki adim nedir? Holdinglesmeye gidilecek ve istirakler degerlenecek bu konuyu yakindan takip ediyorum uzun zamandir. Kimseye hisse pazarlama derdim yok. Hicbir zamanda bu kadar detayli yazmayacam zaten hissede ky olmasi işime gelmez. Ben ky olsamda 👍 ky silkelenmesi gerekiyor yol almasi icin. Amaclari yuksekten maliyetlendirip dusurmektir klasik spek hareketi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri