Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Turan Akıncı'dan alıntı
''Yabancıların ülkede gayrimenkul almasına,
Karşı değilim.
Bir yabancı, Turizm bölgesinde bir ev alabilir.
Gelir tatilini yapar.
Büyük şehirde bir daire alabilir.
Yılın belli günlerinde gelir yaşar.
Bu çözümler tüm dünyada var.
Ama
Ülkede milyonlarca metre kare,
Toprak SATIN ALAMAZ.
Bu ülke toprağının peşkeş edilmesi demektir.
++
1918-1922 döneminde Rumlar,
Fener, Balat, Ayvansaray, Cibali’de,
Yüzlerce ev aldılar.
Atina Bankası karşılıksız krediler dağıttı.
Sonunda o bölgede Rumlar,
Yunan Devleti kurdular. ''
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
BU NASIL BİR ÜLKE?
İran Ukrayna Havayollarına ait bir yolcu uçağını yanlışlıkla FÜZE ile vurarak düşürdüğünü itiraf etti....
Özrü kabahatinden büyük denir ya, o misal...
Arkadaş sen nasıl bir devletsin. Yanlışlık ile füze ile yolcu uçağını düşür ve masum 174 çoluk, çocuk, kadın, erkek öldür.. Sonra ben müslümanım cennete gideceğim.... Hadi ya....
O cennette bu tip profiller varsa, ben gitmek istemem...
Radarın yok mu? Nasıl böyle bir hata yapılır? Bu denli basit bir hatayı devlet aklı nasıl engel olamaz? Akıl alır gibi değil...
İran'da ki bu kafa ve teknoloji ile; 25,000 km öteden bir aracın üzerindeki plakayı okuyup ona göre roket gönderip arabayı havaya uçururken yanında kaldırımda yürüyen adama zırnık zarar vermeyen bir teknolojiye kalk ve kafa tut!
CEHALET BU OLSA GEREK!
Bu kafa nükleer enerjiyi bende üreteceğim diyor... Gerçekten büyük tehlike...
İran kadim bir eski millet.. Ama molla kafa bu kadim milleti iyiden iyiye şebekleştirmiştir.. Sivil bir yolcu uçağını vurmak affedilemez bir devlet hatasıdır..
Normal olan devlete bu hatayı yaptıran HÜKÜMET in derhal istifa etmesi gerekir...
Not; Kasım Süleymani'nin cenazesinde adamı defnetmek için toplanan kalabalık izdihama dönüşmüş ve en az 80 İranlı ezilerek ölmüş...
Gülermisin, ağlarmısın?
Hey allahım....
tüm ortadoğu ülkeleri benzer kafada.. cehalet kutsanıyor.. bilim ve akıl dışlanıyor..
son 17 yıl benzer söylemlerin yaygınlaşmasına tanıklık etti.. şahsi fanteziler ülkenin gerekleri ve gerçekleri olarak halka satılıyor.. bu yapılırken de en fazla din istismarı kullanılıyor..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
yukarıdaki habere ek:
komedi değil gerçek.. YÖK' te kurul üyeliğine atanmış..
Olay profesör Bülent Arı'ya yeni görev
"Okuma oranı arttıkça beni hafakanlar basıyor" dediği için üniversitesinden istifa etmek zorunda kalan Sabahattin Zaim Üniversitesi eski Rektör Yardımcısı Bülent Arı, YÖK Denetleme Kurulu üyeliğine atandı.
https://www.sozcu.com.tr/2016/egitim...gorev-1566569/
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
'' Mesele ucagin kazayla vurulmasi degil, mesele uluslar arasi havacilik dairesinin bolgedeki ucuslari durdurmasina ragmen o ucagin nasil kalkabildigi... daha 3 saat once havada fuzelerin ucustugu kirmizi alarm seviyesindeki bir yerden sivil yolcu ucagi nasil kalkti? Ucaktaki 60 kanadali kimlerdi? 60 kanadali irandan kiev e neden gider ayni anda? Sorusturulmasi gereken ucaga kalkis iznini verenler... ''
alıntı
Yer İmleri