Originally Posted by zafkanka #ulas için ne düşünürsün hocam SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi ulaş kanal drenç 2.23 kırıldığında başka bir ulaş izlicez sıkıntı gözükmüyor sistem al konumunda ytd
Originally Posted by celik comak haftalık kapanış cok güzel oldu önümüzdeki hafta takip hisselerimiz daha hareketli olacak Beklemedeyiz hocam. AEFES için ne düşünüyorsunuz? Kap ' a düşen haber bayağı olumlu ... SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by hipertansiyon Hocam ozgyo durum nedir.Sabretmeye devammı? sabretmeye devam eli kulağında cok sert gidecek 1.66 drenç üstü heyecanlı seanslar izleyebiliriz önümüzdeki günlerde YTD
Originally Posted by mebes beklemedeyiz hocam. Aefes için ne düşünüyorsunuz? Kap ' a düşen haber bayağı olumlu ... Sm-a720f cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi 24.30 drenç üzeri sert yükseliş bekliyorum bu haberle yeni sayfa acılacak ytd
Originally Posted by celik comak 24.30 drenç üzeri sert yükseliş bekliyorum bu haberle yeni sayfa acılacak ytd Inşallah hocam 2020 nin en iyi ve en ucuz hisseleri bunlar . Anelelektrik te beklemeye devam...[emoji106][emoji106][emoji106][emoji106] SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Slm hocam ygyo ve yyapi hakkinda dusunceleriniz nelerdir tsk ederim. SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by celik comak anele yarın tekrar cıkış bekliyorum ytd aneleFiat olarak beklentiniz son zamankerda hissede yabancı ilgisi oluştu gibi.DGKLB GSD ALBARAKA hakkında yorum rica ederim
Daha once sorulmus mu goremedim. Safkr icin ne dersiniz?
Forum Rules
Yer İmleri