Sayfa 577/1001 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 4,609 - 4,616 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Carsambaya kadar duzeltme beklemiyorum
    Dis siyasete gore degisebilir
    Carsamba faiz karari ve gece viop islemlerinin baslamasiyla piyasa dalgalanabilir...arkasindan bankalarin aciga satis yasagi kalkarsa ben ful kacar eib le yaza kadar giderim. Yazinda bir yazlik alirim
    Oooh mis😀
    Eib den ekmek cikar diyorsun yani. cuma gunu 0.03getirdi benim hesap makinesi kârı hesaplamayı redddeti

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Syn onur bey
    Biz foncular hisseden korkariz...fonun amaci bu zaten
    Yuksek getiri bekleyip risk istememektir.
    Bunu basarabilen fon yoneticilerine paramizi teslim diyoruz...syg
    Aslinda fon dunyasiyla bende yeni yeni tanistim.Fon secmek hisse secmek gibi bazen stresli olabiliyor.
    Buradaki yazilardan cok sey ogrendim.
    Saygilar.

3.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Eib den ekmek cikar diyorsun yani. cuma gunu 0.03getirdi benim hesap makinesi kârı hesaplamayı redddeti
    BLCYT gibi bir hisse daha bulurlarsa devam eder getiri.

Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Aslinda fon dunyasiyla bende yeni yeni tanistim.Fon secmek hisse secmek gibi bazen stresli olabiliyor.
    Buradaki yazilardan cok sey ogrendim.
    Saygilar.
    Fon secmek zor ama hisse secmekten cok cok kolay 😀

Yanlis bir fon dahi secseniz gideri gunluk en fazla eksi yuzde 1 yada 2 olabilir
    Hissede???
    Surekli yukselen hisse aldiginiz gun eksi 20 patlatip arka arkaya surekli 1 hafta bunu yapabilir...

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Soyleki ustadim
    Hepimiz 1 sene once mevduatciydik ve aylik mk 23 e takla atiyorduk...ama keyfimiz yerindeydi...simdi daha fazla ama aksama kadar stresi kotu
    Haber takip etmekten biktim.
    Ben son vurgunu yapip aylik mk 50 civari getirecek diye dusundugum eib e gecip ekrana birdaha bakmamayi dusunuyorum..syg

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Soyleki ustadim
    Hepimiz 1 sene once mevduatciydik ve aylik mk 23 e takla atiyorduk...ama keyfimiz yerindeydi...simdi daha fazla ama aksama kadar stresi kotu
    Haber takip etmekten biktim.
    Ben son vurgunu yapip aylik mk 50 civari getirecek diye dusundugum eib e gecip ekrana birdaha bakmamayi dusunuyorum..syg
    Ozetle
    Bu fonlar oncesi en sevdigim gun cumaydi
    Simdi en sevdigim gun p.tesi oldu
    Siz anlayin stresi😀😀

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Fon Cafe & Muhabbet'te acayip muhabbetler dönüyor. Gelin fikrinizi belirtin:
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...37670&page=755
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

8. 100 K lık bir hisse portföyü yaptım hedef 140 bin olana kadar saklamak bakalım ne olacak..tabi fonların yanında görüşleriniz olursa sevinirim

SODA 18.00%
    MIGROS 12.00%
    KOZAL 11.00%
    TCELL 10.00%
    BAGFS 8.00%
    TOASO 8.00%
    AKBANK 8.00%
    EREGL 7.00%
    FROTO 7.00%
    VAKBN 6.00%
    ASELSAN 5.00%

Sayfa 577/1001 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon