Sayfa 650/1001 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700750 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 5,193 - 5,200 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    ciddi olamazsınız dimi
    Valla Link attım demin. Reis esad ı tehdit etmiş.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    Valla Link attım demin. Reis esad ı tehdit etmiş.

Bir şey çıkmaz inşallah

3.  Alıntı Originally Posted by 06acm06 Yazıyı Oku
    Bakıyorum da piyasa nasıl öğretmiş bazılarına doğru yolu..😊
    117k ya kadar düzeltme gelmesi olası..
    Paniklemeden, bir sonraki hedef olan
    122- 127k bandına odaklanan, oyundan düşmeden kazanmaya devam edecek diye düşünüyorum.
    Birinci de acemiydik suriye hrk.
    2.de boş bulunduk iran krizi.
    3.de artik silkelenen keriz kategorisine girmem şahsen, heybeti doldurup devam mola filan yok

4.  Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    Bunlar bilinen şeyler ve fiyatlara yüzde 80 yansıdı. Asıl borsayı yukarı iten bence yerli yatırımcın borsaya gelmesi ama gerektiği zaman kar realizyonu iyidir.

Yerli yatırımcı derken, hayatında hiç borsaya girmemiş kişiler mi kastediliyor acaba? Merak ettim. Eskiden bir şekilde borsa ile tanışmış ve sonra bırakmış bir kişinin tekrar borsaya gireceğini sanmıyorum. Yeni gelenlerin ise biraz zararda bir daha dönmemek üzere çıkmaları hiç de şaşırtıcı olmaz.

5.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Mb kaç bp indirim yapar ? Ankete buyurun..
    http://www.strawpoll.me/19228366
    Ekseriyet 75 demiş

6. 2011 den beri borsadayım Libya olaylarında 45K zararla ayrıldım otokar hissesinden ve tövbe ettmiştim 75 liradan aldım 45 liradan sattım. şuan borsaya bakıyorum bankalara gelen açığa satış yasağından dolayı borsa önemli bir olay olmadıkça geri gelmiyor ve açığa satış yasağı devam edene kadar da bence böyle gitme şansı yüksek. Çok fazla korkmuyorum ama diğer taraftan bir düzeltme gelmesi de lazım gibi görünüyor ama bizim gibi endeksin çıkışından para kazananlar neden kar realizasyonu yapmak isterler anlayamadım bırakın çıksın bizde faydalanalım

Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Yerli yatırımcı derken, hayatında hiç borsaya girmemiş kişiler mi kastediliyor acaba? Merak ettim. Eskiden bir şekilde borsa ile tanışmış ve sonra bırakmış bir kişinin tekrar borsaya gireceğini sanmıyorum. Yeni gelenlerin ise biraz zararda bir daha dönmemek üzere çıkmaları hiç de şaşırtıcı olmaz.
    Olabilir. Çünkü milletin başka çaresi kalmadı. Parayı bir yere yatırması lazım.

Reis her yere girerim diyor. Borsa + yapıyor. Maşallah ne istekli borsamız varmış

Sayfa 650/1001 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •