Sayfa 292/864 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392792 ... SonSon
Arama sonucu : 6905 madde; 2,329 - 2,336 arası.

Konu: KLMSN - Klimasan Klima

1.  Alıntı Originally Posted by Belekkimi Yazıyı Oku
    O sizin dediğiniz gibi olmuyor.
    Sirket Eximbank kredilerini gidip eurobond alamaz.
    Krediyi ne için aldıysan onun için kullanırsanız.
    Devlet size parayla [emoji383] kazanın diye kredi vermez.

Hangi iş öyle olmuyor ? Her kez kendi açısından bakıyor işe. Ben diyorum ki burada kazandığı parayı istediği şekilde değerlendirir. Hele ki risk primi yüksek ise. Sen diyorsun eximbanktan aldığı kredi ile eurobond alamaz. Doğru söylüyorsun. Ama benim yazdıklarım ile ilgili mi_? Bilançodan da bahsetmiyorum.

Klimasan yerinde olsam hemen borsa gündem hakkında hukuki işlem başlatırım. YTD.

2. Borsagundem bizim enver abiden iyi bir kazık yemiş o gün bu gün enverabiye düşman. Bizim abey para kazanmasın diye dayıyor kötü haberi maksat ky gelmesin enver başkan malı satamasın.

Bence bu mal kendini satar önümüzdeki 3 bilanço da çok önemli bekleyelim görelim.
     Alıntı Originally Posted by hasan198686 Yazıyı Oku
    Hangi iş öyle olmuyor ? Her kez kendi açısından bakıyor işe. Ben diyorum ki burada kazandığı parayı istediği şekilde değerlendirir. Hele ki risk primi yüksek ise. Sen diyorsun eximbanktan aldığı kredi ile eurobond alamaz. Doğru söylüyorsun. Ama benim yazdıklarım ile ilgili mi_? Bilançodan da bahsetmiyorum.

Klimasan yerinde olsam hemen borsa gündem hakkında hukuki işlem başlatırım. YTD.

bist100 deki hisselerin yılbaşından günümüze değer artışı/kayıpları

https://hizliresim.com/M1qlB1

not: klmsn bist100 de 31.12.2019 kapanışına göre en fazla değer kaybına uğramış.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve öngörüler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir.

4. Birileri 22 ler den girip kazık yediğini düşünüyor orası kesin. Farklı bir konu enver diye bir varlığın borsada olmaması lazım. Enver gibiler niye türer ? Çünkü bir günde %5-10-20 kar bekleyen ky dolu ortalık. Kaç kişi gerçekten yatırımcı olmayı biliyor ? Gerçek yatırımcılar enverden önce girer bekler. Enver gelince karını cebine koyar. Enver ve zıttı kalır genel olarak hissede. Birileri günde % 5-10-20 için çabalar kaybedince ortalığı yangın yerine çevirmeye çalışırlar. iyide ky sin ama enverin farklı bir versiyonusun. Çünkü sende dolandırıcıyı dolandırmaya çalışıyorsun. Kumar oynuyorsun bir nevi.

Pdd 3 e yaklaşmış. 21-22 den niyetlenen demiyor pahalandı diye. 3. çeyrek bilançosunda anlamsız bir yük var. 12 aylık ne olacağı belli değil. 21-22 den giren varsa yorum yok. Benim mantığım almaz.

5. Başlıkta gözüken yok. Ben en son gelen olabilirim maliyet alsatlarla 8, benden öncekilerin daha aşağıdadır diye düşünüyorum doğal olarak.
     Alıntı Originally Posted by hasan198686 Yazıyı Oku
    Birileri 22 ler den girip kazık yediğini düşünüyor orası kesin. Farklı bir konu enver diye bir varlığın borsada olmaması lazım. Enver gibiler niye türer ? Çünkü bir günde %5-10-20 kar bekleyen ky dolu ortalık. Kaç kişi gerçekten yatırımcı olmayı biliyor ? Gerçek yatırımcılar enverden önce girer bekler. Enver gelince karını cebine koyar. Enver ve zıttı kalır genel olarak hissede. Birileri günde % 5-10-20 için çabalar kaybedince ortalığı yangın yerine çevirmeye çalışırlar. iyide ky sin ama enverin farklı bir versiyonusun. Çünkü sende dolandırıcıyı dolandırmaya çalışıyorsun. Kumar oynuyorsun bir nevi.

Pdd 3 e yaklaşmış. 21-22 den niyetlenen demiyor pahalandı diye. 3. çeyrek bilançosunda anlamsız bir yük var. 12 aylık ne olacağı belli değil. 21-22 den giren varsa yorum yok. Benim mantığım almaz.

hissenin F/K oranını şöyle hesaplıyorlar.

iyide yıllık kar 143.928.589 tl gelecekmi?
    Burada yer alan bilgi, yorum ve öngörüler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir.

Bu tur haberler yillik bilanco icin olumlu
    Kalem oyunlari ile yatirimcinin kazanciyla oynamanin bedeli olmali
    200 milyon cirodan 800 bin tl faaliyet kari mi olur

Alıntı Originally Posted by yukselc Yazıyı Oku
    hissenin F/K oranını şöyle hesaplıyorlar.

iyide yıllık kar 143.928.589 tl gelecekmi?
    120 milyon uzeri yeter
    Fk 6 olsa pahali mi olur!

Sayfa 292/864 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392792 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •