PPK toplantılarını ortalayan haftayı buluyor. Biraz daha uzayabilir o aralik. Ve Ben kendi adıma bu toplantılar yaklaştıkça birkaç gün kala KVBA'ya geçtim hep. Çünkü saniyesinde girip cikilabiliyor. Ama bundan sonra her ay ppk olmasına rağmen faiz indirecek çok fazla yer kalmadığını düşünüyorum kişisel olarak.
Kardes, fon lari tek tek fiyat alip yanina da son aylik getiriyi alip excel de hesaplarimi yapiyorum
Google sheets e senin dosyanda duzenleme yaptim. Kodlarin yanina son fiyatlari cekip bunlari excel hesaplarimda kullaniyorum.
Senden ricam son bir aylik donemdeki yuzde degeri de cekmek icin formula yi bana yazabilir misin
Son fiyati su formula ile cekiyorum
=QUERY(SPLIT(QUERY(IMPORTHTML("https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=ACC"; "list"; 4); "SELECT * LIMIT 1 OFFSET 0");"(TL)");"SELECT Col2")
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Uzatmayalım , kaçıncı kez sohbetlerinizi fon cafe’de yapın yazdım ben unuttum artık .. Lütfen baslik harici sohbet türü yazılarınızı fon cafede yapın , Atışmalarınızı da özelden yapın .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
tam anlayamadım kusura bakmayın. tahvil faizi düştüğünde devlet tahvili içeren orta-uzun vadeli fonlar bu şekilde yani günlük 0.30-0.40 bandında mı getiri sağlar...ta ki çıkana kadar bu şekilde düşünebilir miyiz? PPK toplansında faiz indirimi olursa bu fonlara olumlu mu yansır? daha detaylı bilgi paylaşabilir misiniz?
Yer İmleri