Sayfa 487/999 İlkİlk ... 387437477485486487488489497537587987 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 3,889 - 3,896 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz V

Aslında şaşacak bir şey yok,daha evvel de yazmıştım artık bizim takip etmemiz gereken kur ,takip etmemiz gereken dinamiklerine dikkat etmemiz gereken para birimi manat.Azerbaycanla aynı sistemi uyguluyoruz,orda da uzun süre aliyev baskılıyor sonra aniden bir yüzde 70 devaülasyon oluyor yola devam ediliyor.Sistem aynı,dolar artmaz ,artık normal bir ekonomi değiliz,bunu kabullenmek lazım.Benim aklıma göre ne merkez bankasında ne bankalarda tek kuruş dolar yok,hangi fiyatlamadan bahsediyoruz ki,hep kağıt üstünde oynanan bir monopol oyunu içindeyiz.Bizim iktidar gerekenleri yaptıkça ki bence kanal istanbul buna dahil iktidarın istikrarı korumasına da kimse ses çıkarmaz.

O değil de sanal manal borsada gene kazanıyorduk,allahtan serde kumarbazlık var da borsadan komple hiç çıkamıyorum,orda bıraktığım az bişi parayla oynuyordum hala ,şu iran olayları nedeniyle tırstım ,baya borsadan çıkış yaptım,erken çıkmışız ( orada da emekli fonlarına ve ilk defa borsaya girmiş altın aramaya eldoradoya gelmiş küçük yatırımcılara servis yapıyorlar itinayla) sanal manal para kazanılıyordu hala,erken çıkmışız ,meğer klüp kapanmıyormuş,yanlış alarmmış,neyse sağlık olsun)))))))

3. Onu bunu bos verin beylerde yatirimlik aldigim bir evim var bana akil verin bakalim su an o ev satilir mi yoksa biraz daha beklemelimiyim. Ne dusunuyorsunuz bu konuda?

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Kışları şatondan çık Bora bey 1+1 eve taşın, ne bu yahu ben 541 gayme ödedim, Izmirden cok daha soğuk yerde.
    Gecen ay dogalgazci binaya giremedigi icin sayaclari okuyamamis.
    Bu ay okkali gelir, ama 2 aylik.

Son işar 1475
    Bugün sayaca baktim 1855

0380 kullanim olmus.
    Bu ay bana ne kadar fatura gelir acaba.

Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Gecen ay dogalgazci binaya giremedigi icin sayaclari okuyamamis.
    Bu ay okkali gelir, ama 2 aylik.

Son işar 1475
    Bugün sayaca baktim 1855

0380 kullanim olmus.
    Bu ay bana ne kadar fatura gelir acaba.
    2 Ilen zarbedececeksiniz 380'ni, gözleriniz faltaşı gibi açılacak.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6.  Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Onu bunu bos verin beylerde yatirimlik aldigim bir evim var bana akil verin bakalim su an o ev satilir mi yoksa biraz daha beklemelimiyim. Ne dusunuyorsunuz bu konuda?
    Bence kiraya verin satmayın,mülk mülkdür.Ama illaki satma niyetiniz varsa mart sonu ile temmuz başı arası satarsanız en yüksekten satmış olursunuz.....
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

7. Faziler konsunda tereddütlerim var acaba daha duser mi?
     Alıntı Originally Posted by adanalı Yazıyı Oku
    Bence kiraya verin satmayın,mülk mülkdür.Ama illaki satma niyetiniz varsa mart sonu ile temmuz başı arası satarsanız en yüksekten satmış olursunuz.....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    2020 şahlanış yılı olacakmış...

Isırmasa bari...

Rahmetli babaannem çok huysuz insanlar için: Önüne geleni ısırıyor, arkasına geleni de çifteliyor derdi..

Sayfa 487/999 İlkİlk ... 387437477485486487488489497537587987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •