Sayfa 529/808 İlkİlk ... 29429479519527528529530531539579629 ... SonSon
Arama sonucu : 6460 madde; 4,225 - 4,232 arası.

Konu: Günlük viop ticarethanesi

1. Bugün gün içinde bir entry de belirtmiştitim zirve hedefimi...

Yine de belirtmekte fayda görüyorum...

154.000 - 155.000 arası bir yerde bu trend mutlaka son bulacaktır...

Şu an 148.200' deyiz, nerden baksanız 6000-7000 arası bir marj var...

Uygun bir yerden longa geçmek lazım, uygun yer dediğim mesela bugün 149.800-149.900' ler değil tabi...

Yarın fırsat verirse, 147.XXX - 148.500 ler arasında longa geçilebilir mesela...

115.000 - 150.000 arasında 35.000 puanlık bir marjı kaçırdık, far görmüş tavşan gibi, biz baktıkça herif sürdükçe sürüyor...

Kimse de demiyor ki arkadaşlar longa geçelim artık, herkes halen şort derdinde...

2. 2 ayda yaptığım karı son bir haftada kaybettim kardemir yüklü short oldum 3.12 den zarar kes yaptık. özellikle bugun kozaa da mahvoldum ve kapatmam gereken pozu kapatmadım yarına kaldık petkim kozaa long . Sıfıra sıfır elde var sıfır.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bu piyasa KY' nin longa geçmesiyle dönmeyecek, orası belli oldu...

O yüzden pala marjı olabildiğince yukarı götürecek...

Yukarılardan kapanmaya zorlayacak şortçuları, ki her şort pozisyon longla kapatılır...

Pala ilk büyük vuruşunu o esnada yapacak ondan sonra düştükçe millet paçal long yapmaya başlayacak...

Pala bu sırada long pozisyonları teslim edecek...

Teslimat tamamlandığında palanın long maliyeti 135.000' lere inecek, bu durumda 140.000 - 142.000 aralığı palanın her türlü işini görecektir...

Yoksa bu ihtimalin dışında 235.000 adet long pozisyonu eritmesinin ihtimali yok...

Çok düşük bir ihtimal vade sonuna kadar yukarı - yatay sürebilir, ama bu yöntem palayı bile kasabilir...

Adam hayatının longunu açmış keza...

Su anda neredeyiz bir inceleyelim.

93 bin dip noktamız olsun. 100 bin psikolojik sınır. 106 bin eski önemli direnc ve sonra hep üzerine 5 bin puan koyalım

93k : DEPRESYON

100k: UMUT

106k: RAHATLAMA

110k: İYİMSERLİK

115k: COSKU

120k: HEYECAN

125k: ZAFER.

[/IMG]

Alıntı Originally Posted by grand-prix Yazıyı Oku
    2 ayda yaptığım karı son bir haftada kaybettim kardemir yüklü short oldum 3.12 den zarar kes yaptık. özellikle bugun kozaa da mahvoldum ve kapatmam gereken pozu kapatmadım yarına kaldık petkim kozaa long . Sıfıra sıfır elde var sıfır.

O kozaanın allah bin belasını versin. Yarın son sansı artık benim icin.

6.  Alıntı Originally Posted by grand-prix Yazıyı Oku
    2 ayda yaptığım karı son bir haftada kaybettim kardemir yüklü short oldum 3.12 den zarar kes yaptık. özellikle bugun kozaa da mahvoldum ve kapatmam gereken pozu kapatmadım yarına kaldık petkim kozaa long . Sıfıra sıfır elde var sıfır.

KOZAA takip etmiyorum ama Kardemir için bir kaç kelam edebilirim...

Kardemir 3.08' i geçip altına inerek çok büyük bir tuzak yaptı...

3.10 civarlarında long için çok kolladım ama tutunamadı, iyi ki açmamışım elimizde kalırmış...

Ama kardemir için halen yukarı potansiyelin devam ettiğini düşünüyorum...

Aşağıda 2.94 var, oraya kadar gönül rahatlığıyla ilave yapabilirsin, ama ilaveleri 3.08' den verip kalanlarla devam etsen daha iyi olur...

Spot fiyat 2.94 altı kesinlikle stop-loss noktasıdır, bunun gerçekleşmesi için kesinlikle piyasanın da dönmüş olması lazım, veya kardemir özelinde kötü bir haberin gelmiş olması, bu ihtimali zayıf görsem de takip edilmelidir...

3.08 yukarı geçildikten sonra 3.70 - 3.85 bandına kadar rahatlıkla poz taşınabilir...

Tabi hedef gözetmeksizin, piyasa döndüğü zaman hangi kademe olursa olsun, kar-zarar farketmez, long pozisyonları kapatmak lazım...

7.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku

3.10 civarlarında long için çok kolladım ama tutunamadı, iyi ki açmamışım elimizde kalırmış...

Aşağıda 2.94 var, oraya kadar gönül rahatlığıyla ilave yapabilirsin, ama ilaveleri 3.08' den verip kalanlarla devam etsen daha iyi olur...

Spot fiyat 2.94 altı kesinlikle stop-loss noktasıdır, bunun gerçekleşmesi için kesinlikle piyasanın da dönmüş olması lazım, veya kardemir özelinde kötü bir haberin gelmiş olması, bu ihtimali zayıf görsem de takip edilmelidir...

3.08 yukarı geçildikten sonra 3.70 - 3.85 bandına kadar rahatlıkla poz taşınabilir...

Tabi hedef gözetmeksizin, piyasa döndüğü zaman hangi kademe olursa olsun, kar-zarar farketmez, long pozisyonları kapatmak lazım...

Kardemir birşey daha dikkatimi çekti...

3.08 - 2.94 bandında bir müddet sıkışma yaşayacak gibi duruyor...

O yüzden her yapılan ilaveyi 5-6 kademe yukarıdan vermek oldukça önem arz ediyor...

Düşüşte yeni alımlar için mutlaka marj sahibi olunmalı, ana poz stop olmadan korunabilir...

Ama kardemir çok zor trade edilen bir kağıt, muazzam sabır ister, 8 saat bekletir, 5 dakikada günlük marjını yapar...

Ben şahsen çok sevmiyorum kardemir trade etmeyi...

8.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku

Teşekkürler yorumunuz için benim sıkıntım şu gecen hafta 2.83 den long pozisyonları kapadım keza thyao halkb için de beklemek yerine aynı seyi yaptım az sözleşme adetiyle iyi kazanclar elde ettim su ana kadar tutsaydım onları hicbir sıkıntım yoktu yükselişe inanmadım düzeltme gelir dedim gelmedi ondan sonra sacma sapan yerlerde kontrolü kaybedip shortta gectim onlarıda malesef cok yüklü girdiğim için kapatmak zorunda kaldım bu haftada kardan zararları tekrar kara gecirmek için petkim ve kozaa da yüklü girdim ve sonuç kocaman Sıfır en son askerdeyken ilgileniyordum 2017 de yaklaşık 20 bin kaybettim benim için düğünüm vardı büyük bir mevlaydı zamansız dı sonra uzaklaştım bütün uygulamaları siteleri sildim her yerden ama dükkana tekrar geri döndüm ve sonuc yine SIFIR herseyin hayırlısı.

Sayfa 529/808 İlkİlk ... 29429479519527528529530531539579629 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •